Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından genç müzisyenlere yönelik düzenlenen “Genç Sahne Genç Ses” yarışmasında final heyecanı başladı. Mustafa Kemal Mahallesi’nde hizmet veren “Stüdyo Senin-Müzik Stüdyosu”nda gerçekleştirilen yarışmanın final etabı, 20 Haziran 2026 Cumartesi günü düzenlenecek.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen yarışma, Başkentli genç müzisyenleri aynı sahnede buluştururken, genç sanatçılara yeteneklerini sergileme fırsatı sunuyor.
450 BAŞVURU ARASINDAN FİNALE KALDILAR
7-12 Mayıs tarihleri arasında alınan başvurularla başlayan yarışmaya toplam 450 genç müzisyen katıldı. Ön eleme sürecinin tamamlanmasının ardından finale kalan 5 grup ve 13 vokal performanslarıyla jüri ve izleyicilerin karşısına çıkmaya hak kazandı.
Final yarışması, 20 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’te ABB Müzik Stüdyosu’nda gerçekleştirilecek.
GENÇLER SAHNE DENEYİMİ KAZANACAK
Final programı kapsamında genç müzisyenler gün boyunca sürecek canlı performanslarla hem sahne deneyimi elde edecek hem de müzikal yeteneklerini Başkentlilerle paylaşma fırsatı yakalayacak. Performansların ardından dereceye giren grup ve solistler açıklanacak.
AMAÇ GENÇ SANATÇILARI DESTEKLEMEK
“Genç Sahne Genç Ses” yarışması, genç müzisyenlerin üretimlerini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflerken, Ankara Büyükşehir Belediyesi Müzik Stüdyosu’nun sunduğu kayıt, prova ve performans imkânlarını da tanıtmayı amaçlıyor.
Etkinlik sayesinde genç sanatçılar hem profesyonel sahne ortamında kendilerini gösterme fırsatı bulacak hem de müzik kariyerlerine katkı sağlayacak önemli bir deneyim yaşayacak.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)