Ankara

ABB Sosyal Yaşam Merkezleri’nden Coşkulu Yaz Festivali

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı festivalde Başkentliler, müzik, dans ve çeşitli etkinliklerle yaza renkli bir başlangıç yaptı.

ABB Sosyal Yaşam Merkezleri’nden Coşkulu Yaz Festivali

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sosyal Yaşam Merkezleri tarafından gelenekselleştirilmesi hedeflenen Yaz Festivali’nin ikincisi, Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı festivalde Başkentliler, müzik, dans ve çeşitli etkinliklerle yaza renkli bir başlangıç yaptı.

Çocuklar Eğlendi, Aileler Sosyalleşti

Yıl boyunca sınav stresi yaşayan öğrenciler, festival kapsamında düzenlenen sürpriz oyunlar ve aktivitelerle keyifli anlar yaşadı. Aileler ise etkinlik sayesinde bir araya gelerek sosyalleşme imkânı buldu. Ücretsiz ikramların da yer aldığı festivalde katılımcılar, doğayla iç içe bir gün geçirdi.

ABB Sosyal Yaşam Merkezleri’nden Coşkulu Yaz Festivali

Kaya: “Yaz Etkinliklerimiz Devam Edecek”

ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Hande Kaya, festivalde vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:

“Geleneksel Yaz Festivali’mizi bu defa Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı’nda düzenledik. Sürpriz oyunlar, güzel aktiviteler ve çeşitli ikramlarla üyelerimizle bir araya geldik. Kışın stresini geride bırakıp yazın gelişini birlikte kutlamak istedik. Bugün burada 2 binin üzerinde üyemizle birlikteyiz. Yaz etkinliklerimiz devam edecek, tüm Ankaralıları etkinliklerimize bekliyoruz.”

Başkentlilerden Büyükşehir Belediyesi’ne Teşekkür

Festivale katılan vatandaşlar, etkinliğin kendileri ve çocukları için oldukça keyifli geçtiğini ifade ederek Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Emir Çelen, “Büyükşehir Belediyesi’ne bu etkinliği düzenlediği için çok teşekkür ederiz” dedi.

Gülay Avşar ise, “Çok güzel bir organizasyon olmuş. Eğlendik, insanlarla tanıştık, çocuklar güzel vakit geçirdi. Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Mine Cerit, etkinliğin büyük emekle hazırlandığını belirterek, “Biz üyeler için yapılmış çok güzel bir etkinlik. Devamını diliyoruz” diye konuştu.

Kadriye Çelikoğlu da, “Yıllardır Büyükşehir Belediyesi’nin bu tür etkinliklerine katılıyorum. Ankara Büyükşehir şenlikleri her zaman çok eğlenceli geçiyor” dedi.

Çocuklar da festivalden memnun ayrıldı. Yiğit Emir Okur, “Bugün çok eğlendim, çok teşekkür ediyorum” derken, Ayça Ilgın Menteşe, “Yemek yedim, arkadaşlarımla oyun oynadım, çok güzel bir şenlikti” ifadelerini kullandı.

Berat Başar ise Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı için, “Bence gittiğim en güzel doğal alanlardan biri, hep gelebilirim” değerlendirmesinde bulundu.ABB Sosyal Yaşam Merkezleri’nden Coşkulu Yaz Festivali

Yaz Boyunca Etkinlikler Sürecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Yaşam Merkezleri aracılığıyla yaz boyunca farklı etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmeyi ve sosyal dayanışmayı güçlendirmeyi sürdürecek. Festival, hem çocuklar hem de aileler için unutulmaz anılara sahne oldu.

 
  
 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.