Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Yaşayan İnsan Hazineleri Ödülleri’ töreninde ile Afyonkarahisarlı iş insanına ‘özel ödül’ verildi.
Programa katılan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kente kazandırılan ödülün kültür ve sanat açısından önemine dikkat çekti. Program ve ödülü sosyal medya hesabından paylaşan Vali Yiğitbaşı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle düzenlenen Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülleri ve Yaşayan İnsan Hazineleri Ödülleri törenine katıldık. Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülü’ne ilimizden layık görülen İbrahim Alimoğlu’nu tebrik ediyoruz. Şehrimize İbrahim Alimoğlu Müzik Müzesi’ni kazandıran ve bugün bizlere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde büyük bir gurur yaşatan Alimoğlu’na, AKSAM’a ve müzenin bugünlere gelmesinde emeği olan herkese gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)