Seçim sürecinin ilk gününden bu yana sahada çalışmalarını sürdüren MHP Burdur Milletvekili adayları, Ağlasun'da pazar ve esnaf ziyaretinde bulundular.
Kalabalık bir konvoyla ilçeye gelen MHP Burdur Milletvekili adayları Servet Olpak, Andaç Özdemir ve Esma Özdaşlı ile MHP teşkilatı parti binalarının açılışının ardından pazar ve esnaf ziyaretinde bulundu.
Ağlasunluların ilgi ve destek açıklamalarından memnun kalan adaylar ilçede çalışmalarını sürdürdü. Birinci sıra adayı Servet Olpak yaptığı açıklamada, " biz hep içinizden biriyim ifadelerini kullanırken bunu bizlere hissettiren, gönüllerini ve sofralarını açan Ağlasunlu kardeşlerime yürekten teşekkür ediyorum bizleri çok duygulandırdılar. Bu samimiyet bu gönül bağının sandığı da yansıyacağından şüphemiz yok. Ağlasun'un su kaynakları ile meyve bahçeleri ile balık yetiştiriciliği ile tarihi ve turistik özelliği ile şehrimiz açısından öneminin farkındayız. Bu kadar güzel imkanın içinde Ağlasun halkının hakettiği payı alması içinde ne gerekiyorsa yapacağız " dedi.

















Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)