Antalya

AK Parti Antalya Milletvekilleri mazbatalarını aldı

Antalya’da 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde milletvekili seçilen AK Parti milletvekilleri mazbatalarını aldı. İşte 28. Dönem Antalya Milletvekilleri....

AK Parti Antalya Milletvekilleri mazbatalarını aldı

Antalya’da 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde milletvekili seçilen AK Parti milletvekilleri mazbatalarını aldı. Antalya’da 1’inci parti olmanın huzurunu yaşadıklarını belirten AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, "Bundan sonra 85 milyona hizmet etme yolunda hep beraber çalışmaya deva edeceğiz” dedi.

28. Dönem Antalya Milletvekilleri kim?

14 Mayıs'ta yapılan seçimin ardından Antalya Milletvekilleri Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu, Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik, Atay Uslu, İbrahim Ethem Taş oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28. dönemde Antalya’yı temsil edecek olan AK Parti milletvekilleri Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, Kemal Çelik, Atay Uslu, İbrahim Ethem Taş beraberindeki partililerle adliye sarayındaki İl Seçim Kuruluna gelerek mazbatalarını teslim aldı. Ankara’da olmasından dolayı törene katılamayan Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu’nun mazbatasını ise kendisine ulaştırmak üzere AK Partili vekiller teslim aldı.

"Antalya’da 1’inci parti olmanın huzurunu yaşıyoruz"

Törenin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “14 Mayısta gerçekleşen seçimler AK Partinin ve Cumhur ittifakının açık ara üstünlüğü ile gerçekleşti. Cumhur ittifakı olarak mecliste en fazla milletvekili alan ittifak olduk. Mazbatalarımızı aldık sevinçli ve mutluyuz. Antalya’da 1’inci parti olmanın huzurunu yaşıyoruz. AK Parti 6 milletvekili ile şehrimizi temsil etmeyi kazandı. 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı 2’inci turunda da bir ilki gerçekleşti. İlk defa ikinci tur oylama gerçekleşti. Bu seçimde de cumhur ittifakı açık ara seçimi önde bitirerek ipi göğüsledi. Bizi destekleyen vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bundan sonra 85 milyona hizmet etme yolunda hep beraber çalışmaya deva edeceğiz” dedi.

"Biz o mesajları aldık"

Milletvekili Mustafa Köse ise konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Hem milletvekili seçiminde hem de cumhurbaşkanlığı seçimi ülkemiz için hayırlı olsun. İnşallah Antalya’ya layıkıyla hizmet etmek nasip olur. Biz Antalyalılar cumhurbaşkanlığı seçiminde ve milletvekilliği seçiminde bir mesaj verdi, biz o mesajları aldık. Bundan sonra elimizden gelen gayreti göstererek gece gündüz demeden çalışacağız.”

AK Parti Antalya Milletvekilleri mazbatalarını aldıAK Parti Antalya Milletvekilleri mazbatalarını aldıAK Parti Antalya Milletvekilleri mazbatalarını aldıAK Parti Antalya Milletvekilleri mazbatalarını aldıAK Parti Antalya Milletvekilleri mazbatalarını aldıAK Parti Antalya Milletvekilleri mazbatalarını aldıAK Parti Antalya Milletvekilleri mazbatalarını aldıAK Parti Antalya Milletvekilleri mazbatalarını aldıAK Parti Antalya Milletvekilleri mazbatalarını aldıAK Parti Antalya Milletvekilleri mazbatalarını aldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarından Hakan Tütüncü Ankara'da
Yerel Yönetim

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarından Hakan Tütüncü Ankara'da

Antalya’da Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığında en güçlü adayların biri olarak gösterilen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’le Ankara’da.

Antalya Büyükşehir ve 19 ilçe belediyesini almaya talibiz
Bölgesel

Antalya Büyükşehir ve 19 ilçe belediyesini almaya talibiz

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, geçen ay yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerini değerlendirdi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 100 bini aşkın Antalyalı eşlik etti
Bölgesel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 100 bini aşkın Antalyalı eşlik etti

Antalya'da sahneye, 'Haydi Söyle' seçim şarkısı ile çıkan ve parçaya eşlik eden Erdoğan, mitinginin sonunda ise Cengiz Kurtoğlu'nun, 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısına da söyleyerek eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'ya geliyor!
Bölgesel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'ya geliyor!

14 Mayıs'ta yapılacak seçim çalışmalarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 Mayıs’ta Antalya’ya gelerek Kepez’deki mitingde halka hitap edecek.

Antalya'dan AK Parti Milletvekili Aday Adayları listesi açıklandı
Bölgesel

Antalya'dan AK Parti Milletvekili Aday Adayları listesi açıklandı

Antalya'da AK Parti'nin aday adaylık başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından Antalya AK Parti Milletvekili Aday Adaylarının tam listesi yayımlandı. İşte detaylar...

İzinsiz İşlem Yapan İşletmeye İdari İşlem!
3. Sayfa

İzinsiz İşlem Yapan İşletmeye İdari İşlem!

Antalya’da izinsiz ve yetkisiz tıbbi işlem yapılan işletmenin yabancı uyruklu sahibine adli ve idari işlem yapıldı.