AK Parti Burdur ilçe kongreleri planladığı şekilde sırasıyla tamamlandı. Pandemi süreci nedeniyle ertelenen kongreler; maske, mesafe ve sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde 11 ilçede gerçekleştirildi.
Kongrelere AK Parti Burdur İl Koordinatörü Ahmet YILDIZ, İl Başkanı Volkan MENGİ, Milletvekilleri Bayram ÖZÇELİK, Yasin UĞUR, İl Genel Meclis Başkanı Murat AKBIYIK, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile AK Parti teşkilatları katılım sağladı.
Açılış konuşmaları mevcut ilçe başkanları tarafından gerçekleştirilerek, görevleri sürecinde yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler verildi.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ” İnandığın Yolda Yürü sloganı ile yola çıktığımız ilçe kongrelerimizi tamamladık. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çalışmalarımızı gece gündüz demeden durmaksızın sürdürmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımıza destek olacağız ki ülkemizi çok daha iyi yerlere getirelim. AK Partimizin icraatlarını Türkiye’mizin nereden nereye geldiğini kapı kapı gezerek anlatmaya devam edeceğiz. Türkiye çok büyük bir değişim ve dönüşüm yaşadı. Bu noktada daha büyük hedeflere ulaşabilmek için gayret etmemiz gerekiyor. Önümüzde 2023, 2053 ve 2071 gibi çok önemli hedefler bulunuyor. Gerçekleşen kongreler ile İl Teşkilatımız, tüm ilçe teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte yeni bir heyecanı sahaya aktaracağız. Bu onurlu göreve seçilen İlçe Başkanlarımızı ve Yönetimlerini tebrik ediyorum. 7. Olağan Kongremizin; partimize, ilçelerimize, Burdur’umuza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.
İlçe Başkanlıklarına;
“Ağlasun İlçe Başkanı - Mustafa Alver
Altınyayla İlçe Başkanı - Ahmet Sipahi
Bucak İlçe Başkanı - Mustafa Oğuz
Çavdır İlçe Başkanı - Adem Göçer
Çeltikçi İlçe Başkanı - Ahmet Ali Akyel
Gölhisar İlçe Başkanı - Mevlüt Erdem
Karamanlı İlçe Başkanı - Ömür Karakaya
Kemer İlçe Başkanı - Mustafa Aktürk
Merkez İlçe Başkanı - Hüseyin Okan
Tefenni İlçe Başkanı - Fatih Özcan
Yeşilova İlçe Başkanı - Ercan Çetinkaya”seçildi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)