Antalya / Korkuteli

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, 28 mayıs ta Sanıklara Sahip Çıkalım

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, 14 Mayıs sandıkların, milli iradenin AK Parti'nin, Cumhur İttifakı'nın yanında olmaya devam ettiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret ettiğini belirtip

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, 28 mayıs ta Sanıklara Sahip Çıkalım

28 MAYIS'TA SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM
AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, 14 Mayıs sandıkların, milli iradenin AK Parti'nin, Cumhur İttifakı'nın yanında olmaya devam ettiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret ettiğini belirtip, “Halkımızın 28 Mayıs mührü, bu işaretin nihai noktasını koyacak” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, “28 Mayıs'ta iki önemli görevimiz var. Biri sandıklara gitmek, bir diğeri de sandıklara sahip çıkmak diyerek, 14 Mayıs seçimlerini Korkuteli’ne yakışır bir şekilde Cumhurbaşkanına teslim ettiklerini belirterek tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Sancaktar, “14 Mayıs seçiminin önemine binaen onun bilincinde çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza, adaylarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten herkesin emeğine yüreğine sağlık. 5 haftadan fazla bir süre gece gündüz demeden güzel bir seçim çalışması kampanyası yürüttük. 28 Mayısta sandıklarımıza daha çok sahip çıkalım.2023, 2053 ve 2071 tarihleri güçlü ve büyük Türkiye’nin adımlarını attığımız ve atacağımız tarihler bunlar. 14 Mayısta tüm dünya gördü ki 21 yıldır olduğu gibi yine Recep Tayyip Erdoğan girdiği her seçimde olduğu gibi bu seçimde de birinci parti olarak çıktı. Çok güzel bir seçim ortamı geçirildi. Canla başla hepiniz çalıştınız Allah sizden razı olsun ancak bitmedi 28 Mayısta Allah’ın izniyle sandıkları patlatacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yine yeniden ülkesine hizmet eden bir Cumhurbaşkanı olarak göreve devam etmesini hep beraber sağlayacağız” dedi.
Bizim bir davamız, bir idealimiz ve duruşumuz var .Sancaktar, “Biz farkında olmadan bir idealde, bir dava uğrunda bir araya geldik. Hiç farkında olmadan aslında tanımadığımız evlere misafir olduk. Tanımadığımız evlere girip çıktık. Tanımadığınız kimselerin derdine derman olmaya, tanımadığımız insanların dertleriyle hemhal olduk. Neydi bizi buraya sürükleyen? Bir davamız var aslında. Bir idealimiz var. Bir duruşumuz var. Bu duruşumuz, bu dava inancımız aslında bir kişide birleşiyor. Biz Recep Tayyip Erdoğan'ı, onun karizmasına, duruşuna, liderliğine, dürüstlüğüne inandığımız için, doğru zamanda doğru adam olduğu için, davamıza sahip çıktığı için onun arkasındayız” dedi.
14 Mayısta seçimlerde çok güzel bir çalışma ortaya koyduklarının da altını çizen Sancaktar, “Bu teşkilat her zorluğu aşar Allah'a çok şükür. 14 Mayıs'ta seçimlerde çok güzel çalışma çıkartıldı. Ben onun için özellikle sandık müşahitliğinden, sandık başkanlarımıza kadar sandık kurullarında görev yapan arkadaşlarıma, meclis üyelerimize, ilçe yöneticilerimize, kadın kollarımıza ve gençlik kollarımıza, herkese çok teşekkür ediyorum. 28 Mayıs'ta iki tane önemli görevimiz var. Bir tanesi sandıklara gitmek, bir diğeri de sandıklara sahip çıkmak” ifadelerini kullandı.
28 Mayıs'ta zafere erdireceğiz
Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta başlattığımız bu gayreti 28 Mayıs'ta zafere erdireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızı Türkiye gemisinin kaptan köşküne tekrar oturtacağız ve yolumuzda devam edeceğiz. Tabii biz bir davaya inanan insanız. Bizim davamız Türkiye Cumhuriyeti devletini ilelebet payidar kılmak ay yıldızlı al bayrağı en yükseklere, gölgenin en tepesine çıkarma davası. Bu manada da Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte 21 yıldır yol yürüyoruz. Ve inşallah bir 5 sene daha bu seçimi aldıktan sonra yolumuza devam edeceğiz. Ama daha ilelebet payidar kalacak. Hamdolsun 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakı olarak mecliste çoğunluğu elde ettik. Cumhurbaşkanlığı seçiminde bir parça noksanlıkla karşılaştık ama, Allah'ın izniyle 28 Mayıs'ta telafisini çok daha başarılı bir şekilde yapacağız. Vatandaşlarımız, hemşerilerimiz, Sayın Cumhurbaşkanımıza çok daha güçlü bir şekilde sahip çıkacaklar. Biz buna inanıyoruz dedi.
28 Mayıs'ta da ihmal etmememiz lazım dedi.
Sancaktar, 28 Mayıs seçimlerinin önceki seçimin devamı niteliğinde olmadığını belirterek, Artık 49 buçuk yok. Onun için yeniden başlıyoruz dedi. İlk seçimde sandığa gidip oy kullananların 28 Mayısta da sandığa gidip oy kullanmaları çağrısı yapan AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, bunu sağlamalıyız. Bazı kardeşlerimiz de duyuyorum. Bu tam anlaşılabilmiş değil. Onun için yeniden seçim için sıfırdan başlıyoruz. Bir kere Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhurbaşkanı olsun diye oy vermiş bütün kardeşlerimiz, tekrar sandığa gidip oylarını vermeliler. Türkiye'nin istikrarına oy vermeleri için daha fazla çağrıda bulunmalıyız. Onlara da daha fazla bu konuyu hatırlatmalıyız ki sonucu elde edelim. Dolayısıyla değerli kardeşlerim herkes sandığa gitmeli” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Korkuteli'nde Muhtarları Dinledi
Bölgesel

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Korkuteli'nde Muhtarları Dinledi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ziyaretleri kapsamında Korkuteli’ni ziyaret ederek mahalle muhtarlarını dinledi.

121 seçmenli köyün 119’u Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verdi, işte o köy
Yaşam

121 seçmenli köyün 119’u Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verdi, işte o köy

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesindeki 121 seçmeni olan köyde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 119 oy çıkarken, 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Denizli Gönüllü Platformu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini açıkladı
Bölgesel

Denizli Gönüllü Platformu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğini açıkladı

Denizli Gönüllü Platformu, 14 Mayıs’ta yapılacak 13 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan desteğini “Cumhuriyetin 100. Yılında cumhurun yanındayız” sözleriyle açıkladı.

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü'ye sevgi seli
Yerel Yönetim

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü'ye sevgi seli

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde İYİ Parti'nin Belediye Meclis Üyesi adayı Kadriye Aslı Göncü, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Silahlı Çatışma Adliyede Bitti!
3. Sayfa

Silahlı Çatışma Adliyede Bitti!

Antalya’da bir kafenin iki ortağı arasındaki 2 milyon 750 bin TL’lik alacak verecek meselesinde çıkan anlaşmazlıkta çıkan, silah, bıçak sopalı kavganın tarafları toplam 25 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Antalya ve ilçelerine dikkat! İşte 29 Mart hava durumu
Bölgesel

Antalya ve ilçelerine dikkat! İşte 29 Mart hava durumu

Antalya, Akseki, Aksu, Alanya, Demre, Döşemealtı, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradi, Kaş, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa, Serik 29 Mart Cuma günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 29 Mart hava durumu raporu