Antalya / Alanya

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ; 4 Yılda Alanya'ya 1 Milyar 462 milyon Tl Yatırım Yaptık

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya’da muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Alanya’ya 4 yıllık süre içerisinde 1 milyar 462 milyon TL’lik yatırım ve hizmet yaptıklarını

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ; 4 Yılda Alanya'ya 1 Milyar 462 milyon Tl Yatırım Yaptık

BAŞKAN BÖCEK ALANYA’DA
4 YILDA ALANYA’YA 1 MİLYAR 462 MİLYON TL’LİK YATIRIM
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya’da muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Alanya’ya 4 yıllık süre içerisinde 1 milyar 462 milyon TL’lik yatırım ve hizmet yaptıklarını söyleyen Başkan Böcek, “350 binin üzerinde nüfusu olan Alanya’mızda çalışmalarımıza yanı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.
Toplantıya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Millet İttifakının milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. “Ben, sen yok, biz varız. Biz birlikte yaparız diyerek tüm vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk” diyen Başkan Muhittin Böcek, Alanya için yapılan ve yapılacak olan çalışmaları anlattı. Planlı, kurallı, kimlikli bir kent için her biri birbirinden liyakatlı bürokratlarla çalıştığını söyleyen Başkan Böcek, “Sizlere hizmet etmek çok güzel. Antalya’mızı 2022 yılında 13 milyon 400 bin turist, 10 milyon civarında da yurdum insanı ziyaret etti. 2 milyon 688 bin nüfusuyla 25 milyona ev sahipliği yapıyoruz. 25 milyona hizmet ediyoruz, 2 milyon 688 bine nüfusa göre de devletten para alıyoruz. Bir taraftan tüyü bitmemiş yetim hakkını koruyarak, bir taraftan en borçlu belediye olarak devraldığımız belediyenin borçlarını ödeyerek hizmetlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.
SİYASET ÜSTÜ HİZMET
Alanya’da düzenledikleri muhtar buluşmalarında alınan talepleri titizlikle değerlendirdiğini ve takip ettiğini söyleyen Başkan Böcek, şöyle konuştu: “Büyükşehir Belediyesi olarak Alanya’ya bugüne kadar alt yapı dahil 1 milyar 462 milyon TL yatırım yaptık. Kimseyi ayırmadan, siyaset üstü davranarak çalıştık. Yabancı konuklar hariç 350 binin üzerinde nüfusu olan Alanya’mızda 102 mahalle muhtarımızla çalışmalarımıza aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz.”
YAŞANAN ZORLUKLARI ANLATTI
Muhtarların taleplerini yerine getirmekte zaman zaman zorluk yaşadıklarını söyleyen Başkan Muhittin Böcek bu konuda yaşanan sıkıntıları ise şöyle anlattı: “Muhtarlarımız mezarlık yeri isterler Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan yazısı çıkmaz. Hazineden yer isterler yazısı çıkmaz. Siyaseten zaman zaman bu zorlukları yaşamış birisiyim. Örneğin, Büyükşehir Belediyesi’nin bugünün parasıyla 100 milyon liranın üzerinde yatırım yapıp piknik ve mesire alanı olarak halkın hizmetine sunduğu Sarısu’yu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na verdiler. Hiç tereddüttünüz olmasın söz Muhittin Böcek sözü. Ağzımızdan ne çıktıysa onları Alanya’mız için Antalya’mız için 19 ilçede yapmaya devam edeceğiz.”

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

CHP Genel Başkanı  Özgür Özel :  Türkiye'nin AB Üyeliği Hakkından ne Dedi . Başkan Böcek Ne hediye etti
Yaşam

CHP Genel Başkanı Özgür Özel : Türkiye'nin AB Üyeliği Hakkından ne Dedi . Başkan Böcek Ne hediye etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya ziyareti kapsamında CHP İl Başkanlığı önünde vatandaşlarla buluştu. Başkan Böcek ziyaretin anısına Özgür Özel’e, ne hediye etti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek  KONYSİAD’ın konuğu oldu
Bölgesel

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek KONYSİAD’ın konuğu oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (KONYSİAD) güz dönemi toplantısına katıldı. Antalya ve Konyaaltı için hayata geçirdiği ve önümüzdeki süreçte yapacağı çalışmaları anlatan Başkan Böcek

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başpehlivanlarında Turan Balaban Dünya evine Girdi
Yaşam

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başpehlivanlarında Turan Balaban Dünya evine Girdi

Sultan Akkaş ile Hayatını Birleştiren Turan Balaban 'ın Nikahını Başkan Muhittin Böcek Kıydı .

671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Kim Oldu ,Elmalı Güreş ağası kim oldu
Spor

671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan Kim Oldu ,Elmalı Güreş ağası kim oldu

Ağalık ihalesini geçen yılın Elmalı güreş ağası Hakan Çetin 14 milyon 7 bin TL’ye tekrar aldı.671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri başpehlivanlığını final mücadelesinde Osman Kan’ı yenen Ali Gürbüz kazandı.

CHP'de  Genelde Sular Durulmazken  Antalya'da Başkan Böcek Kışkırtıyor Başkan Uysal Toparlıyor
Yaşam

CHP'de Genelde Sular Durulmazken Antalya'da Başkan Böcek Kışkırtıyor Başkan Uysal Toparlıyor

CHP'DE SULAR DURULMUYOR, ANTALYA'DA BÖCEK KIŞKIRTIYOR UYSAL TOPARLIYOR Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Antalya İlçe kongreleri, Serik ilçe kongresinin yapılması ile tamamlandı. İl kongresi ise 16 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'ten, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Bölgesel

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek'ten, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

"Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği Büyük Taarruz Zaferi, yüce Türk Milleti’nin şanlı tarihindeki en önemli gurur ve iftihar günlerinden biridir" dedi. Devamı haberimizde....