Aksaray’da jandarmanın uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çalışmalar yürüten İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Şubesi ekipleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaptığı çalışmada 5 şahsın uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Harekete geçen jandarma narkotik ekipleri isimleri belirlenen şüphelileri teknik ve fiziksel takibe aldı. Bir süre yapılan takibin ardından yeterli delile ulaşan ekipler Aksaray merkezde yaptığı operasyonda A.K., Y.E.V., B.U., E.K. ve F.G. isimli 2’si kadın 5 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şahısların üst ve evlerinde yapılan aramalarda bin 192 gram bonzai, 1 adet hassas terazi, 200 ml aseton sıvısı ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.E.V., B.U. ve E.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, F.G. ve A.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)