Alanya'nın Oba ve Kestel Mahallesi'nde altyapı çalışmaları devam ediyor. Başkan Yücel, "Yeni imar yolu ve yerleşimlerin arttığı bölgelerde altyapı çalışmalarına devam ediyoruz." dedi.
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Alanya'nın her köşesinde çalışma yapan ekipler, Kestel Mahallesi 30 metrelik imar yolundan sonra Oba Mahallesi Tosunlar Caddesi’nde binlik büzlerle yağmursuyu drenajı yapıyor. Bölgedeki çalışmanın yoğun bir mesai harcanarak kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. DSİ kanalının da içinde bulunduğu hat üzerine yapılan çalışmalarla binlik büzler ile mahalledeki altyapı sorunu tarihe karışıyor.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çalışmalar hakkında bilgi vererek; "Yeni yapılaşmaların olduğu şehrimizde büyümeye endeksli olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarımıza da hız verdik. Bu kapsamda dere ıslah çalışmaları ile birlikte yeni imar yollarının yağmursuyu giderlerini binlik büzlerle destekliyoruz. İlçe genelinde Binlik büzlerle yaptığımız çalışmalar sonucu Alanya’nın alt yapı sorununu çözmüş olacağız. " dedi.
Alanya Belediyesi, kentin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kaçak yapılarla mücadelesini sürdürüyor. Kaçak yapılar, belediye ekiplerince bir bir yıkılıyor.
Alanya Belediyesi tarafından Oba Mahallesi’nde yapımı devam eden Gastronomi ve Aşevi projesi hızla yükseliyor. Başkan Adem Murat Yücel, çalışmaları yerinde inceledi.
Alanya’nın tescilli lezzeti Gülüklü Çorba, ‘21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası’ kutlamaları kapsamında Ankara Beştepe Millet Bahçesi’nde düzenlenen yemekte kurulan sofraların vazgeçilmez lezzeti oldu.
Köpeklerin doğasına uygun ahşap malzemelerden oluşturulan park, daha yeşil bir kent oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi’nin yapımını tamamladığı "temalı’’ parklar grubunda yer aldı.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, S.S. Alanya Sanayi Çalışanları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in çocuklara hediyesi olan Alanya Uluslararası Çocuk Festivali'nin 5'incisi büyük bir coşkuyla gerçekleşirken,çocuklar tropikal meyve bahçelerini de inceledi.
Yorumlar (0)