Antalya / Kepez

Başkan Tütüncü deprem bölgesinde

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde meydana gelen deprem felaketinin ardından bir kez daha depremzede vatandaşları ziyaret ederek, acılarını paylaştı.

Başkan Tütüncü deprem bölgesinde

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde meydana gelen deprem felaketinin ardından bir kez daha depremzede vatandaşları ziyaret ederek, acılarını paylaştı. Çadır kentlerdeki vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tütüncü, "Bu acı hepimizin acısıdır. Yaralarımızı birlikte, hep beraber saracağız." dedi.

Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde meydana gelen deprem felaketinde belediyenin tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir kez daha deprem bölgesini ziyaret etti. Deprem felaketinin ilk gününde Arama Kurtarma ekiplerinden iş makinelerine, Sahra Mutfaklarından sağlık ekiplerine kadar her türlü imkanla bölgeye koşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, deprem bölgesini gezerek, depremzede vatandaşların acılarına bir kez daha ortak oldu. İskenderun'daki deprem bölgesindeki çalışmaların değerlendirildiği Belediye Başkanları Toplantısına katılan Başkan Tütüncü, ardından Osmaniye'deki depremzedeleri ziyaret etti. Çadır kentleri gezen Başkan Tütüncü, depremzedelerle oturdu, sohbet etti, acılarını paylaştı. Başkan Tütüncü, çadır kenti gezerken bir depremzede; "Depremin olduğu ilk günden beri ben burada sizin araçlarınızı gördüm. Memnun oldum, hoşuma gitti. Altındağ bir, Balıkesir iki, sizin araç üç... Bütün personelinizle burada büyük, küçük herkesle ilgilenildi. İmkanlarımız doğrultusunda her zaman girmesek de, arada bir girip yemeğimizi yiyoruz." dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, "Biz bu hizmetleri sizler için seferber ettik, Sahra Mutfaklarını sizler için kurduk. Gün birlik günü, gün sarılma günü... Bu acı hepimizin acısıdır. Yaralarımızı birlikte, hep beraber saracağız." diyerek, depremzede vatandaşı sarılarak, kucakladı.

Başkan Tütüncü deprem bölgesindeBaşkan Tütüncü deprem bölgesindeBaşkan Tütüncü deprem bölgesinde

Yorumlar

Bu içerik ile henüz yorum yazılmamış

Yorum Yaz

İlgili Haberler

Kepez’in 18. Kütüphanesi Altınova’ya

Kepez’in 18. Kütüphanesi Altınova’ya

Kepez Belediyesi’nin, Altınova’ya kazandıracağı kütüphanenin temeli yarın atılacak.

Kepez'de eller onlar için semaya açıldı
Etkinlik

Kepez'de eller onlar için semaya açıldı

Antalya Kepez Belediyesi tarafından, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için Kur’an- Kerim ve Mevlid tilaveti yapıldı.

Kepez'e Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu
Yerel Yönetim

Kepez'e Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonu

Kepez Belediyesi ve SELEKSAN İnşaat işbirliğiyle Çankaya Mahallesine kazandırılacak Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil İstasyonunun temeli törenle atıldı.

Kepez Belediyesinden kolon denetimi
Bölgesel

Kepez Belediyesinden kolon denetimi

Kepez Belediyesi vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla zemin katında geniş hacimli iş yeri bulunan yapıları mercek altına aldı.

Kepez'de sanayi sitesi esnafına kalıcı çözümler destek
Yerel Yönetim

Kepez'de sanayi sitesi esnafına kalıcı çözümler destek

Genel Kurulda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Biz sözde değil öz de esnaf dostu olduğumuzu Akdeniz Sanayi Sitesindeki yaptığımız çalışmalarda gösterdik.

Kepez Belediyesinin, Balık Pazarına kazandırdığı camii ibadete açıldı
Yerel Yönetim

Kepez Belediyesinin, Balık Pazarına kazandırdığı camii ibadete açıldı

Kepez Belediyesi'nin, Balık Pazarı'na kazandırdığı Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa Cami-i Şerifi, Kur'an Tilaveti ve Mevlid-i Şerif Kıraatı okunarak açıldı.