Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı.
Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile mücadele edecek olan Alanyaspor, bugün gerçekleştirdiği antrenmanla bu maçın hazırlıklarına başladı. Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira yönetimindeki antreman ısınma çalışması ile başladı. Kayserispor maçında 11’de forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Daha sonra pas çalışması yapan oyuncular, antrenmanı taktik çalışması ve dar alanda oyun ile tamamladı.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)