ALBAM Yaşlılar Haftası sergisi açtı, Belediye Başkanı Mustafa Dündar Katıldı

Osmangazi Belediyesi’nin sosyal belediyecilikte zirve eseri Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin (BAREM) Alzheimer Bakım Merkezi (ALBAM) bölümünde kalan üyeler, Yaşlılar Haftası kapsamında sergi açtı.

ALBAM Yaşlılar Haftası sergisi açtı, Belediye Başkanı Mustafa Dündar Katıldı

Osmangazi Belediyesi’nin sosyal belediyecilikte zirve eseri Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin (BAREM) Alzheimer Bakım Merkezi (ALBAM) bölümünde kalan üyeler, Yaşlılar Haftası kapsamında sergi açtı. Osmangazi belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu özel günde ALBAM sakinlerini yalnız bırakmadı.
Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ALBAM kalan yaşlılar tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler sergisi düzenlenen törenle açıldı. Takılardan çantaya, resimlerden dantel örgülere, ahşap boyamadan çeşitli süslere kadar birçok el emeği göz nuru ürünün görücüye çıkarıldığı sergi büyük beğeni topladı. Soğanlı Kültür Merkezi’nde yer alan serginin açılışını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptı. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ile birlikte bu özel günde ALBAM sakinlerini yalnız bırakmayan Başkan Dündar, sergiye gezerek tüm eserleri tek tek inceledi.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BAREM bünyesinde yer alan Alzheimer Bakım Merkezi ile alzheimer hastalarının yaşamına değer kattıklarını ifade ederek, “BAREM, insanlar için büyük bir moral kaynağı, ülkemiz için ise büyük bir örnek teşkil etti. El becerileri ve hobileri geliştirecek kursları, bahçe ve salonunda yer alan spor aletleriyle adeta kaliteli yaşamın merkezi haline geldi. Bu önemli merkezin ALBAM bölümünde kalan üyelerimiz Yaşlılar Haftası dolayısıyla çok güzel bir sergi oluşturdu. El emeğiyle ürettikleri birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı serginin açılışını yaptık. Çok güzel bir sergi ortaya çıkmış. Ben herkesi bu güzel sergiyi görmeye davet ediyorum” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Tarihle spor Osmangazi’de buluştu
Spor

Tarihle spor Osmangazi’de buluştu

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fethi Şenlikleri çerçevesinde bu yıl 16’ıncısı gerçekleştirilen Uluslararası Osmangazi Tarihi Kent Koşusu, 15 ülkeden bin 154 sporcunun katılımıyla start aldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 3 günde 3 bin kişiyi ağırladı
Bölgesel

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 3 günde 3 bin kişiyi ağırladı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, seçilmesinin ardından makamının kapılarını halka açtı. 3 günde 3 bin kişiyi ağırlayan Başkan Aydın, gösterilen teveccühe teşekkür etti.

Ordu’da sıcak asfalt çalışmaları sürüyor
Yaşam

Ordu’da sıcak asfalt çalışmaları sürüyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal mahallelerdeki sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Osmangazi'de Mevlana'nın İzinde Şiir Yarışması Kazananları Belli Oldu!
Etkinlik

Osmangazi'de Mevlana'nın İzinde Şiir Yarışması Kazananları Belli Oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Liseler Arası Mevlana Şiir Yarışması'nın 13.sünün kazananları belli oldu. Yarışmada birinciye 8 bin, ikinciye 7 bin ve üçüncüye 6 bin lira para ödülü verildi.

Osmangazi'ye Yeni Bir Sağlık Merkezi
Yaşam

Osmangazi'ye Yeni Bir Sağlık Merkezi

Osmangazi Belediyesi tarafından Hamitler Mahallesi'nde inşa edilen 53 No'lu Şehit Üsteğmen Aykut Köroğlu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı. Merkezde 5 doktor hizmet verecek.

Başkan'dan Zam Müjdesi
Bölgesel

Başkan'dan Zam Müjdesi

Osmangazi Belediyesi, toplu sözleşme dönemi olmamasına rağmen işçilerin maaşına ek zam yaptı.