Ankara

Ali Yerlikaya'ya destek çığ gibi büyüyor

Göreve geldikten sonra çetelere, suç örgütlerine, terör örgütlerine ve uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyonlar yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya destek her geçen gün artıyor.

Ali Yerlikaya'ya destek çığ gibi büyüyor

Görevi devraldıktan sonra çetelere, suç örgütlerine, terör örgütlerine ve uyuşturucu kaçakçılarına yönelik ciddi operasyonlar yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya destek her geçen gün artarak devam ediyor. Birçok kişi Bakan Yerlikaya'ya "Kararlılığınızdan vazgeçmeyin" çağrısında bulundu.

Son dönemlerde çetelere, suç örgütlerine, terör örgütlerine ve uyuşturucu kaçakçılarına yönelik operasyonların talimatını veren ve yapılan operasyonlarla ilgili detayları sosyal medya hesabından paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya yönelik destek her geçen gün artarak devam ediyor.

"ALLAH'INA KURBAN, DEVAM"

Sosyal medyada Ali Yerlikaya'nın ismiyle açılan hashtag'lerde "Tüm çetelerle mücadelenizde başarılar diliyoruz", "Allah yardımcınız olsun tam destek", "Elinize sağlık sayın bakan", "Allah'ına kurban, devam", "Helal olsun bakanım topluma tekrar güven verdiniz", "İşte işinin makamının hakkını %110 veren bakan", "Sonu kadar devam edin sayın bakanım", "Sizinle gurur duyuyoruz" şeklinde binlerce yorumlar yapıldı.

 

Son operasyonlarla suç örgütlerinin belini kıran Ali Yerlikaya'ya destek çığ gibi büyüyor

SON OPERASYONDA 928 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan İçişleri Bakanı Yerlikaya, bugün 64 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Kahramanlar Operasyonları" kapsamında ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik operasyonlarda; 928 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi
Bölgesel

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucularından oluşan 338 tim, 4 bin 283 jandarma personeli ve J- SİHA ile ATAK helikopterlerinin desteğiyle Tunceli, Şırnak, Bingöl, Mardin, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Hatay'da "Bozdoğan-28" Operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu.

Bayram tatilinde 6 bin 530 kaza oldu
Bölgesel

Bayram tatilinde 6 bin 530 kaza oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6-14 Nisan tarihlerini kapsayan Ramazan Bayramı tatili sebebiyle yurt genelinde meydana gelen 6 bin 530 trafik kazasında 75 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 bin 810 kişinin ise yaralandığını bildirdi.

Umut tacirlerine fırsat verilmiyor
Bölgesel

Umut tacirlerine fırsat verilmiyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2024 yılının ilk 4 gününde 27 ilde gerçekleştirilen "Kalkan-7" operasyonlarında 80 göçmen kaçakçısı ve 2 bin 155 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya Erzurum'da mezuniyete katıldı
Yaşam

Bakan Yerlikaya Erzurum'da mezuniyete katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum’da Polis Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenine katıldı. Devamı haberimizde...

İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya Antalya Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti
Yerel Yönetim

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Antalya Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

“Türkiye’nin Huzuru Toplantısı” İçin Antalya'ya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Antalya İl Başkanlığını ziyaret etti

Bakan Yerlikaya Antalya’da Vatandaşlardan ne istedi
Yerel Yönetim

Bakan Yerlikaya Antalya’da Vatandaşlardan ne istedi

Ali YERLİKAYA, Antalya halkına seslenerek çevrelerinde gördükleri, duydukları, rahatsız oldukları her türlü suçla ilgili hemen 112’yi arayıp bilgi vermelerini isteyerek, tüm katılımcılara da görevlerinde başarılar diledi.