Antalya

Altın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgi

Tüm hızıyla süren 59. Antalya Altın Portakal Film Festivalinde, bugün Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer alan “Bomboş” filminin söyleşisi düzenlendi.

Altın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgi

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali tüm hızıyla sürürken, festivalde bugün Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer alan “Bomboş” filminin söyleşisi düzenlendi. Filmin yönetmeni Onur Ünlü ve oyuncular Serkan Keskin, Hazar Ergüçlü ve Settar Tanrıöğen ile birlikte film ekibi, izleyicilerin sorularını yanıtladı

Yönetmenliğini ve senaristliğini, “Leyla ile Mecnun”, “Polis” ve “İtirazım Var” gibi yapımlarıyla tanınan Onur Ünlü’nün yaptığı, yapımcılığını ise Hazar Ergüçlü ve Ender Sevim’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ise Serkan Keskin, Settar Tanrıöğen ve Hazal Ergüçlü yer alıyor. Komedi türünde izleyicilerin beğenisine sunulan yapım, en büyük tutkusu cansız şeylerin fotoğrafını çekmek olan kırklı yaşlardaki Günel karakterinin bir cinayete tanık olmasını ve kendi içindeki çelişkilerini konu ediniyor.

“Şiddet zorunlu bir durumdur”

Filmin aslında hak ettiğinden fazlasını isteyen bir adamın hikayesi olduğunu belirten yönetmen Onur Ünlü, seyircilerden gelen "Şiddet neden bu kadar fazla?" soruna, “Şiddet zorunlu bir durumdur; çünkü hayatın içindedir biz de o yüzden kullanıyoruz. Netice de bizler iyilik melekleri değiliz. Açıkçası ben bir filmde birisinin öldürüldüğünü gören birinin başkasını öldürdüğünü düşünmüyorum, ama buna sebep verirsem bundan da gurur duyabilirim etkileyicilik anlamında. Çünkü ulaşmaya çalıştığımız etkileyicilik bu ama bunun imkânı yoktur bu bir fantezi işidir. Bu mümkün değil. Dolayısıyla anlatıda şiddet doğal bir parçadır ve zorunludur” şeklinde cevap verdi.

“Hazar Ergüçlü ve Settar Tanrıöğen ile birlikte oynamak bana mutluluk verdi”

Filmin başrol oyuncusu Serkan Keskin, filmin yapım süreciyle ilgili olarak, “Onur Ünlü bana hikâyeden ilk bahsettiğinde heyecanlanmıştım sonrasında okudum ve daha da heyecan duydum. Onur Ünlü’nün yazdığı bir senaryoda Hazar Ergüçlü ve Settar Tanrıöğen ile birlikte oynamak bana mutluluk verdi. Özellikle çocukluğumdan beri izlediğim Settar Tanrıöğen ile birlikte bir şeyler yapma hissi çok heyecanlıydı” şeklinde konuştu.

“Oynaması çok keyifliydi, bu işin bir parçası olmak benim için çok önemli”

Hazar Ergüçlü, yapımcı ve oyuncu olarak yer aldığı projeyle ilgili olarak, “Kadın olarak Türkiye’de birçok şeyi yapmak zor olduğu gibi oyunculuk yapmak da çok zor. Filmin yapım sürecinin her kısmında yer almak istiyorum. Bu sefer işin, bir film nasıl yapılır? kısmında da olmak istedim. Onur’un işlerini de çok seviyorum ve çok destek olmak istedim. Oynaması çok keyifliydi, bu işin bir parçası olmak benim için çok önemli. Senaryoyu okuduğumda karakteri de çok sevdim, o yüzden bu projede yer almak istedim” ifadelerini kullandı.
Filmin oyunculardan Settar Tanroğen ise, oyuncu arkadaşlarına teşekkür ederek, "onlarla çalışmaktan mutluyum" ifadelerini kullandı.

Altın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgiAltın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgiAltın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgiAltın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgiAltın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgiAltın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgiAltın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgiAltın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgiAltın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgiAltın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgiAltın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgiAltın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgiAltın Portakal’da 'Bomboş' görücüye çıktı; Filme izleyicilerden yoğun ilgi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Son Dakika Antalya Altın Portakal Film Festivali İptal Edildi
Bölgesel

Son Dakika Antalya Altın Portakal Film Festivali İptal Edildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Altın Portakal Film Festivali iptal edildiğini duyurarak, detaylar haberimizde

Başkan Böcek  Sessizliğini Bozdu Antalya Altın Portakal Film Festivali hakkında konuştu
Yaşam

Başkan Böcek Sessizliğini Bozdu Antalya Altın Portakal Film Festivali hakkında konuştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek " Cumhuriyetimizin 100. yılında Festivalimizin 60. yılını kutlarken Antalya Altın Portakal Film Festivali’ni daha da ileriye götürmek için aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz".

Antalya Filim Forum'da Yer Alacak İlk  Projeler Belli Oldu
Yaşam

Antalya Filim Forum'da Yer Alacak İlk Projeler Belli Oldu

Belgesel Work-in-Progress Platformu’nda beş proje yarışacak . Devamı haberimizde..

Festivalin 3 boyutlu filmi 'Gidiş O Gidiş' izleyicilerle buluştu
Bölgesel

Festivalin 3 boyutlu filmi 'Gidiş O Gidiş' izleyicilerle buluştu

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla düzenlenen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali, Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde sürüyor. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer alan “Giriş O Gidiş” filminin söyleşisi bugün düzenlendi.

İzinsiz İşlem Yapan İşletmeye İdari İşlem!
3. Sayfa

İzinsiz İşlem Yapan İşletmeye İdari İşlem!

Antalya’da izinsiz ve yetkisiz tıbbi işlem yapılan işletmenin yabancı uyruklu sahibine adli ve idari işlem yapıldı.

Turist Akın edince, Esnaf Güller Açtı
Yaşam

Turist Akın edince, Esnaf Güller Açtı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan tatil bölgelerinden şehir merkezine akın eden turistler, Perşembe Pazarı esnafının yüzünü güldürdü.