Isparta / Eğirdir (Eğridir)

Amerika’dan Geldi Eğirdir’e Hayran Kaldı.

Isparta’nın Eğirdir İlçesine gezi amaçlı gelen 19 yaşındaki Caleire Barbour

Amerika’dan Geldi Eğirdir’e Hayran Kaldı.

Amerika’dan Geldi Eğirdir’e Hayran Kaldı.

Isparta’nın Eğirdir İlçesine gezi amaçlı gelen 19 yaşındaki Caleire Barbour ilçe halkıyla kısa zamanda kaynaşarak ilçeye hayran kaldı.
Amerika Birleşik Devletleri Boston şehrinde aşçılık eğitimini tamamlayan Claire Barbour Eğirdir ilçesinin tabiat güzelliği, insanların misafirperverliğinden memnun kaldığını söyledi.
Eğirdir’i çok sevdiğini sürekli ifade eden Claire Barbour, tanıdığı herkesi Eğirdir’de tatil yapmalarını tavsiye edeceğini ve yaşadığı güzellikleri anlatacağını ifade ederek, ‘Yaşlılara çok iyi davranılıyor, gençlerin yaşlılara gönüllü destek olmasından çok etkilendim. Herkes birbirine saygılı, depremde evleri yıkılan, yakınları ölen aileleri de burada gördüm. Herkese çay ve yiyecek ikramı yapılıyordu. Bu Eğirdir’de gelenekmiş, Eğirdir’li tiyatro sanatçısı ve yerel gazeteci Hamdi Akgül beni herkesle tanıştırdı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök beni çok iyi karşıladı. Eğirdir’de yaşadığım ilgi ve güzellikleri hiçbir zaman unutmayacağım.’ İfadelerine yer verdi.
Hıdırellez programı münasebeti ile pişirilen pişiden ikram edilen Claire Barbour Eğirdir’e ilerleyen zamanlarda yeniden geleceğini söyledi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Eğirdir'e Kasım Ayında da Yerli ve Yaban Ziyaretçi Akını
Yaşam

Eğirdir'e Kasım Ayında da Yerli ve Yaban Ziyaretçi Akını

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün çalışmaları, Isparta Valiliği, Eğirdir Kaymakamlığı ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliği ile Isparta’nın misafir odası Eğirdir yerli ve yabancı turist kafilelerini ağırlamaya devam ediyor.

Antalya'da Ispartalılar Birlik ve Beraberlik Festivalinde Eğirdir Belediye standına Büyük ilgi
Yerel Yönetim

Antalya'da Ispartalılar Birlik ve Beraberlik Festivalinde Eğirdir Belediye standına Büyük ilgi

Ispartalılar Kalkınma Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından Antalya Düzlerçamı Mesirelik alanında düzenlenen 1. Ulusal Birlik ve Beraberlik Festivali büyük ilgi gördü.

 Nüşabe Paşazade kanosuyla,  Gökhan Güneri koşarak ve  Gökhan Güneri’de bisikletiyle Eğirdir Gölü kıyısından 3 gün sürecek yolculuğa uğurlandılar.
Spor

Nüşabe Paşazade kanosuyla, Gökhan Güneri koşarak ve Gökhan Güneri’de bisikletiyle Eğirdir Gölü kıyısından 3 gün sürecek yolculuğa uğurlandılar.

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. Yılı münasebetiyle Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organizesiyle 3 sporcu 3 günde Eğirdir Gölü’nün kıyısından ilerleyerek 150 km’lik yolu tamamlayacak.

Eğirdir Belediyesi 2 Adet Çöp toplama  aracı aldı
Bölgesel

Eğirdir Belediyesi 2 Adet Çöp toplama aracı aldı

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, ilçeye kazandırılan araçların hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulundu.

Slovenyalı Rehberler Eğirdir'de
Bölgesel

Slovenyalı Rehberler Eğirdir'de

SLOVENYALI REHBERLER EĞİRDİR'DE. Türkiye'ye gelen 35 Slovenyalı tur rehber adayı, Eğirdir'i Anadolu turu kapsamında ziyaret etti.

Turizm Rehberliği Öğrencileri Eğirdir’in misafiri oldu.
Yaşam

Turizm Rehberliği Öğrencileri Eğirdir’in misafiri oldu.

Turizm Rehberliği Öğrencileri Eğirdir’in misafiri oldu. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği birinci sınıf öğrencileri Isparta’nın İncisi ve misafir odası Eğirdir İlçesine çıkartma yaptılar.