Burdur / Gölhisar

Gölhisar'da Adem Korkmaz rüzgarı

AK Parti milletvekili adayı Adem Korkmaz, seçimlere çok az bir süre kala sahadaki çalışma temposunu artırdı. İşte detaylar...

Gölhisar'da Adem Korkmaz rüzgarı

AK Parti milletvekili adayı Adem Korkmaz, seçimlere çok az bir süre kala sahadaki çalışma temposunu artırdı. Son üç gündür Batı Burdur’da yer alan ilçe ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen Korkmaz, bölgedeki seçim çalışmalarını özellikle Gölhisar’da yoğunlaştırmış durumda. Gölhisar merkezinde yaptığı esnaf ziyaretlerinde objektiflere renkli görüntüler veren Korkmaz’a Gölhisarlı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Gölhisar’daki AK Parti milletvekilleri Çalışma Ofisinin yerini belirledi. “…Bugün olduğu gibi seçimlerden sonrada yan yana omuza omuza çalışacağız.”

Korkmaz, kamuoyuna daha önce açıkladığı Gölhisar merkezinde açacağı AK Parti Milletvekilleri çalışma ofisinin yerini de belirledi. Korkmaz, burada yaptığı açıklama da “Bir yerin vekili olmaz. Ben önce Türkiye’nin vekiliyim, Burdur’un vekiliyim, Gölhisar’ın vekiliyim. Bunu herkes böyle bilmeli. Bu yüzden en az ayda bir kere şimdi yerini belirlediğimiz çalışma ofisimizde Gölhisarlı hemşerilerimle birlikte bugün olduğu gibi, seçimlerden sonrada yan yana omuz omuza olmayı sürdüreceğiz ve hep birlikte Allah nasip ederse Gölhisar’ımıza geçmiş dönemlerde olduğu gibi, güzel hizmetler yapacağız.” dedi.

“Gölhisar ile ilgili sorunları dikkatlice not ettik, kapalı sulama sistemi en kısa süre hizmete girecek, Kemer - Fethiye arasındaki yolda eksik kalan bölümler tamamlanacak, Gölhisar MYO ’a seracılıkla ilgili yeni bir program açılacak, Seracılıkla ilgili yeni projeler geliştireceğiz.”

Korkmaz, Gölhisar’da yürüttüğü seçim çalışmalarında vatandaşların dile getirdiği mevcut sorunları dikkatlice not ettiklerini belirterek, Gölhisar kapalı sulama sistemi ihale sürecinin tamamlandığını, en kısa süre çalışmaların sahada başlayacağını ve bu projenin de en kısa sürede hizmete alınması için konunun birebir takipçisi olacağını söyledi. Korkmaz ayrıca Batı Burdur bölgesi için önemli olan Kemer Fethiye yolunda eksik kalan bölümlerin de en kısa sürede bitirileceğini ifade etti.

Gölhisar Çavdır arasındaki bölgenin artık çok ciddi bir tarım bölgesi olarak kendini gösterdiğini belirten Korkmaz,” özellikle son yıllarda seracılık burada çok hızlı gelişiyor. Bu yüzden yeni dönemde bizim burada acilen seracılıkla ilgili işler yapmamız gerekiyor. Öncelikle buradaki seracılık faaliyetlerini insan kaynaklarıyla desteklememiz gerekiyor. Bu nedenle buradaki Meslek Yüksekokulumuzda seracılıkla ilgili bir programın açılması önemli olacaktır. Diğer taraftan seracılık faaliyetlerinin sağlıklı gelişimi için de pek çok alt yapı hazırlıklarını da şimdiden projelendirmemiz ve hayata geçirmemiz gerekiyor “dedi.

“Gölhisar’dan tüm Burdur’a mesaj verdi: “3’de 3 yapalım. Bizi Ankara’ya güçlü gönderin”

Burdur’da yeni dönemde genç bir ekiple yola çıktıklarını ifade eden Korkmaz “Ben halkımızdan, hemşerilerimden şunu rica ediyorum. Lütfen oy tercihlerinizi yaparken Gölhisar’ın geleceği için, Burdur’un geleceği için kim ne söylüyor ve söylenen şeylerin ne kadarı gerçekçi ve uygulanabilir. Vatandaşlarımız bunlara bakarak bir değerlendirmede bulunsunlar. Burdur’un batısı, doğusu, merkezi, kırsalı bizi Ankara’ya güçlü göndersin. AK Parti olarak 3 ‘de 3 yapalım. Böylece Cumhurbaşkanımıza Torosların pınarlarından doldurduğumuz testiyi dolu götürelim ve Burdur güçlü geldi mesajını verelim. Bu genç AK Parti ekibinin hepsine, bu şansı verin. Bu ekip, bu şansı hak ediyor. Burdur’da hizmetleri hak ediyor. Siyaseten Ankara’da güçlü olmamız gerekiyor çünkü bizim buna ihtiyacımız var. Burdur’unda buna ihtiyacı var “dedi.

Gölhisar'da Adem Korkmaz rüzgarıGölhisar'da Adem Korkmaz rüzgarıGölhisar'da Adem Korkmaz rüzgarıGölhisar'da Adem Korkmaz rüzgarıGölhisar'da Adem Korkmaz rüzgarıGölhisar'da Adem Korkmaz rüzgarı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kocaaliler'de 112 acil yardım istasyonu açıldı 'Geçici değil kalıcı hizmet!'
Bölgesel

Kocaaliler'de 112 acil yardım istasyonu açıldı 'Geçici değil kalıcı hizmet!'

AK Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nde hizmete giren 112 Acil Yardım İstasyonu'nda açıklamada bulundular.

Burdur'a 3 Yeni Aile Sağlığı Merkezi Müjdesi!
Bölgesel

Burdur'a 3 Yeni Aile Sağlığı Merkezi Müjdesi!

Sağlık Bakanlığı tarafından Burdur'a 3 yeni aile sağlık merkezi kazandırılması için yatırım onayı verildi. Detaylar haberimizde...

Emrullah Ünal; ''Sizinle Yediğim Ayazı, Hiçbir Bahara Değişmem!''
Bölgesel

Emrullah Ünal; ''Sizinle Yediğim Ayazı, Hiçbir Bahara Değişmem!''

Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte seçim çalışmalarına devam eden Emrullah Ünal, Bucak'ta Fatih mahallesi vatandaşı ile bir araya gelerek sohbet etti.

Adem Korkmaz'dan dikkat çeken Burdur açıklamaları
Bölgesel

Adem Korkmaz'dan dikkat çeken Burdur açıklamaları

14 Mart 2023 tarihinde aktif siyasete atılan Prof. Dr. Adem Korkmaz, geçtiğimiz perşembe akşamı Kanal 15’te Seçim Özel canlı TV programına katıldı.

Burdur'da o gruplara umut olacak! Projeyi bu sözlerle paylaştı
Bölgesel

Burdur'da o gruplara umut olacak! Projeyi bu sözlerle paylaştı

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Korkmaz, paylaştığı fotoğrafta Burdur Belediyesi'nin merkezde olacağı Sosyal Girişimcilik Modeli'ni gösteren bir diyagramı da yayınladı.

Korkmaz, paylaşımıyla merak uyandırdı! 'Hayallerimiz Var'
Bölgesel

Korkmaz, paylaşımıyla merak uyandırdı! 'Hayallerimiz Var'

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, sosyal medya hesabında merak uyandıran "Bu şehir için hayallerimiz var" notuyla paylaştığı bir harita ile takipçilerini heyecanlandırdı.