40 Kişilik Ekiple Burdur'a Gelen Tarım Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen MAKÜ 'de Tarım ve Hayvancılığı Konuşacağız

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen Burdur'da ilk ziyaretini Ak Parti il Başkanlığına yaptı .

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen Burdur'da ilk ziyaretini Ak Parti il Başkanlığına yaptı .
Burdurlu Vatandaşlar Hemşerisini kalabalık ve coşkulu şekilde karşıladı. Burdur 22.23.24. 26.ve 27 dönem Burdur  Milletvekili Bayram Özçelik Burdur Ak parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı , teşkilat üyeleri ,Belediye başkanları Partili ve partisiz vatandaşların Katıldığı toplantıda Konuşan Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen" Burdur benim memleketim Burdur da doğup büyüdüm burada olmak bana büyük heyacan veriyor ,insanın evinde olması daha güzel , Burdur tarım ve hayvancılık kenti ,Burdur gölü ile çalışmalar yapmak gerek , Tarım ve hayvancılık Ülkemiz ve Burdur için önemli Burdur daha önceleri ülkenin damızlık düvelerini karşılıyordu yine eski haline getirmek gerek, Buraya Tarım ve hayvancılığı konuşmaya geldik IPART 'ı konuşacağız . MAKÜ de yapacağımız toplantıya Üniversitelerden hocalarımız gelecek bizde 40 kişilik ekiple geldik 5 genel müdür ve daire başkanları ile Enine boyuna neler yapabiliriz konuşacağız" dedi .

Tarım ve Orman Bakan YardımcısıBayram ÖzçelilkHüseyin ÖzboyacıTürkiyeBurdurProf.Dr.Ahmet Gümen

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.