Devlet Erkanı, Büyükelçi Murat Mercan'ın Oğlunun Nikahında Buluştu
AK Parti kurucularından, Türkiye'nin eski Washington Büyükelçisi Murat Mercan’ın oğlu Yusuf Mercan ile Emine Aytekin’in nikah töreni, devlet protokolünün yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Çankaya İlçe Müftüsü Mustafa Baytar’ın kıydığı nikâhta, genç çiftin mutluluğuna devletin üst düzey isimleri de şahitlik etti. Müftü Baytar, nikahın ardından çifte mutluluk dileklerini iletti. Evlilik cüzdanı ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından takdim edildi.
Törene, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın yanı sıra;
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş,
Eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,Cavda
AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala,
Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan,
Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı,
Eski Bakanlar Atilla Koç, Mehdi Eker, Fikri Işık, Taner Yıldız, Recep Akdağ, Hüseyin Çelik,
Burdur önceki dönem Milletvekili Bayram Özçelik,
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve Uşak Valisi Naci Aktaş da katıldı.
Geniş katılımla gerçekleşen nikah töreninde siyaset ve bürokrasinin önde gelen isimleri bir araya gelirken, Yusuf ve Emine çiftine ömür boyu mutluluk temennileri iletildi.





Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)