AIDS gününde Bucak'ta farkındalık

Burdur'un Bucak ilçesinde MAKÜ Bucak Sağlık Yüksek Okulu Ebelik Bölümü tarafından 1 Aralık Dünya AIDS gününde farkındalık etkinliği düzenlendi.

Bucak'ta Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bucak Sağlık Yüksek Okulu Ebelik Bölümü, 1 Aralık Dünya AIDS gününde farkındalık oluşturmak için etkinlik düzenledi.

Farkındalık etkinliği Bucak İlçe Sağlık Müdürlüğü, Bucak Devlet Hastanesi ve MAKÜ Bucak Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü işbirliğinde düzenlendi. 

Burdur'un Bucak ilçesi Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen etkinlik kapsamında, AIDS hastalığı, bulaşıcılığı, alınması gereken tedbirler ve tedavisi konusunda bilgiler verildi.

Katılımcıları ve öğrencileri bilgilendiren Bucak Devlet Hastanesi doktorlarından enfeksiyon hastalıkları uzmanı Dr. Sibel Karabulut, konuşmasının ardından gelen soruları cevapladı.

1 Aralık Dünya AIDS Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe MAKÜ Bucak Sağlık Yüksekokulu öğrencileri, Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu öğrencileri katıldı.

Haberin fotoğrafları için tıklayın

Dünya AIDS günüBucak Sağlık Yüksek OkuluMehmet Akif Ersoy ÜniversitesiBucak İlçe Sağlık MüdürlüğüBucak Devlet HastanesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.