Ak Parti Çamlıca Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

Ak Parti Bucak İlçe Teşkilatı mahalle toplantılarını sürdürüyor. Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur'un da katıldığı mahalle toplantısında Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, mahalle sakinlerine seslendi. Milletvekili Yasin Uğur, her türlü Başkan Adayı …

Ak Parti Bucak İlçe Teşkilatı mahalle toplantılarını sürdürüyor. Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur’un da katıldığı mahalle toplantısında Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, mahalle sakinlerine seslendi.

Milletvekili Yasin Uğur, her türlü Başkan Adayı Emrullah Ünal’ın arkasında olacaklarını ifade ederek, “Emrullah başkanımın birbirinden kıymetli 55 projesi var. Milletvekilleri olarak projelerin gerçekleşmesi için gayret göstereceğiz. Bucak’ımıza kazandırmak için çaba sarf edeceğiz. Eğer ki başkan adayımız bir proje için müracaat etti. İlçe başkanım da yardımcı olacak. İlçe başkanımdan sekerse il başkanıma, ondan da sekerse Ak Partinin Ankara’da 2 tane kapı gibi milletvekili var. Velevki bizden de sekerse arkamızda dağ gibi Cumhurbaşkanımız var. Ondan hiçbir şekilde sekmez.

Arkadaşlar diyorlar ki, belediyeye gelen para her yerde aynıdır. Ben belediyecilikten geliyorum. Neymiş iktidar partisi olmazsa belediye hizmet yapamazmış diyor. Yap o zaman. Gördük Burdur Belediyesini… Ne yapmış… Burdur belediyesinin yapamadığı proje Bucak’ta var. Gördük bunların hepsini. Burdur’da 40 projeden 4 proje gerçekleştirilmiş. Onların projelerinin birçoğunu Bucak’ta yaptık biz. Karşılaştırın, iktidar partisi değil, il belediyesi, o da iller bankasından para alıyor. Nasıl oluyor bu iş. Bize diyorsun ki, bırakın da bu işleri biz yapalım, siz bilmiyorsunuz. Ben de diyorum ki, siz bırakın, sen yapamazsın bu işleri, ben yaparım. Biz daha iyi yaparız. Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Biz yaptık. Kimse kusura bakmasın, biz yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Biz sizlerin dertleri ile özel olarak ilgileniyoruz. Şehir dışında, şehir içinde her türlü işi olanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu akşam buraya gelip bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerinin hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”şeklinde konuştu.

Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal da seçmenlerine projelerini anlatarak destek istedi.

Yasin UğurAk Parti Bucak Belediye Başkan AdayıEmrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.