Ak Parti Elmalı Kadın Kolları Yeni Başkanı Emine Ekiz

İki dönemdir devam ettirdiğim Akparti Elmalı ilçe Kadın kolları başkanlığı görevi yürüten Şerife Kurtulmuş yeni göreve atanan Emine Ekiz'e görevi devretti

 Devir teslim töreninde Ak parti Elmalı İlçe başkanı Yunus Emre Coşkun,İlçe yönetimi Meclis üyesi  İsmail Demir ve birbirinden değerli ilçe kadın kolları başkanları katıldı.

Görevi Devreden iki dönem  Ak Parti  Kadın kolları başkanlığı yapan  Şerife Kurtulmuş  "İki dönemdir devam ettirdiğim Akparti Elmalı ilçe Kadın kolları başkanlığı görevimi yeni atanan Emine Ekiz hanımefendiye devrettim.Devir teslim programımızda yanımızda olan İlçe başkanımız Yunus Emre Coşkun,İlçe yönetim başkanlarımıza,Meclis üyemiz İsmail Demire ve birbirinden değerli ilçe kadın kolları başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Yeni atanan kadın kolları başkanımıza da hayırlı uğurlu olsun diyor,görevlerinde başarılar diliyorum" ..

Dedi

Ak parti Elmalı Kadın kollarıAk Parti ElmalıTürkiyeAntalyaElmalı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.