AK PARTİLİLERDEN BÜYÜK VEFA

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ile birlikte Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş’tan bilgi alarak yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

İlçe ziyareti sonrası Yeşildere köyünde İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan beton yol yapımını inceleyen AK Parti heyeti Yeşidere ve İbecik Köylerinde vatandaşlar ile bir araya geldiler.

İbecik Köyü ziyaretleri sırasında AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık 19 Nisan 2020 tarihinde geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu uzun bir süre yoğun bakımda hayat mücadelesi veren fakat hayata tutunamayarak hayatını kaybeden AK Parti teşkilatının sevilen isimlerinden Mehmet Demirezen’in Gölhisar İbecikte bulunan kabrini ziyaret ederek ruhuna Fatiha okuyarak onu yad ettiler.AK Parti Burdur İl Bakanı Volkan Mengi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Gölhisar ibecik ziyaretimiz de Vekillerimiz ile sevdiğimiz #MehmetDemirezen abimize ziyaret… Mekanı cennet olsun inşallah…”ifadelerine yer verdi.

ak parti burdurVolkan Mengiİbrahim Sertbaşibecik köyüyeşidere köyüBayram ÖzçelikTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.