Ali Orkun Ercengiz'e, Ali Tarkan Büyükyörük'ten ziyaret

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ali Tarkan Büyükyörük, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ali Tarkan Büyükyörük, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. Keyifli geçen ziyarette Başkan Ercengiz ve Aday Adayı Büyükyörük, kardeşlik, birlik ve beraberliğe vurdu yaptı. Belediye Başkan Aday Adayı Ali Tarkan Büyükyörük, “ Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’e ziyarette bulundum. Dün olduğu gibi bugün de yarında hep birlikte Burdur’un başarısı için el ele mücadele edeceğiz. Ev sahipliği için teşekkür ederim” dedi.

Belediye Başkanı Ercengiz ise ziyaret için teşekkür ederek, “Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Tarkan Büyükyörük Abimize nazik ziyareti için teşekkür ederim. Dün olduğu gibi bugün de yoldaşız kardeşiz. Sonuç ne olursa olsun kazanan Burdur olsun partimiz olsun” ifadelerini kullandı.

Burdur Gazetesi

chpaday adayıson dakikaburdurAli Orkun ErcengizTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.