Antalya Anfaş 'Beauty Life Estetik, Güzellik, Kozmetik, Kişisel Bakım ve Cosmo Hair Kozmetik Kuaför Ekipmanları Fuarında Tolgahan Demir Rüzgarı

Antalya'da Her yıl düzenlenen 'Beauty Life Estetik, Güzellik, Kozmetik, Kişisel Bakım ve Cosmo Hair Kozmetik Kuaför Ekipmanları Fuarı' 2023 bu yıl da tüm hızıyla sürüyor.

Antalya'da Her yıl düzenlenen 'Beauty Life Estetik, Güzellik, Kozmetik, Kişisel Bakım ve Cosmo Hair Kozmetik Kuaför Ekipmanları Fuarı' 2023  bu yıl da tüm hızıyla sürüyor.

Antalya Kuaförler Manikürcüler ve Güzellik Salonu İşletmecileri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası iş birliğinde Antalya'da düzenlenen Beauty Life & Cosmo Hair Fuarına; Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Adlıhan Dere, İl Ticaret Müdürü Halil Özşahan, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı, Muratpaşa Belediye Başkan Vekili Özlem Yurtseven ve diğer illerden gelen oda başkanlarının ve Antalya Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Tolgahan Demir 'in katılımıyla gerçekleşti. Fuar sektörün kendi arasında bilgi alışverişinin önünü açarken, gelişime de destek sağlıyor. Marka ve temsilcilerin bir araya geldiği fuar 19 Eylül’de sona erecek.

Antalya Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Tolgahan Demir " Fuar geneli ve ziyaretçiler çok memnun olduklarını Antalya ev sahipliği yaptığı fuar da katılımcılarla bir bir ilgileniyorum. Antalya’da yapılan Fuar Türkiye genelinden katılım var katılımcılar ve ziyaretçilere çok teşekkür ederim" dedi.

 

Antalya Anfaş fuar merkeziKozmatik FuarıTolgahan DemirKepez Belediye Başkanı Hakan TütüncüAdlıhan DereTürkiyeAntalyaKepez

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.