Antalya Kepez'de AK Parti Rüzgarı! Rıza Sümer Mahalle Mahalle Geziyor

AK Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Avukat Rıza Sümer, yoğun ilgi gören mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Sütçüler ve Dokuma Mahallelerinde düzenlenen toplantılarda projelerini anlatan Sümer, vatandaşlarla yüz yüze görüşerek taleplerini dinliyor.

Antalya Kepez AK Parti Belediye Başkan Adayı Avukat Rıza Sümer, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Sütçüler Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda mahalle sakinleriyle bir araya gelen Sümer, Kepez'e dair projelerini anlattı.

Toplantıda, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu da hazır bulundu. Sümer, ev sahipliği için Emine Akbıyık Atalay ve mahalle sakinlerine teşekkür etti. 

Sümer, bir başka mahalle ziyaretinde yaptığı açıklamada ise, Gerçekleştirdikleri etkinliklerin miting olmadığını, mahalle buluşmaları olduğunu vurguladı. Dokuma Mahallesi'nde de mahalle sakinleriyle bir araya geldiğini belirtti. 

Sümer'in Mahalle ziyaretleri, yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar, Sümer'e projelerle ilgili sorular soruyor ve görüşlerini paylaşıyor.

Sümer, mahalle ziyaretlerinin ardından Kepez'in her mahallesine ulaşmaya ve vatandaşlarla yüz yüze görüşmeye devam edeceğini söyledi.

AK Parti KepezRıza SümerMahallegeziTürkiyeAntalyaKepez

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.