Antalya / Kepez

Kepez'de istikrar için sandığa! Rıza Sümer'den Kepezlilere çağrı

Cumhur İttifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, 31 Mart Yerel Seçimleri için vatandaşları sandığa gitmeye çağırdı.

Kepez'de istikrar için sandığa! Rıza Sümer'den Kepezlilere çağrı

RIZA SÜMER’DEN, KEPEZLİLERE SANDIK ÇAĞRISI

Cumhur İttifakı AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, 31 Mart Yerel Seçimleri için vatandaşlara sandığa gitmeleri konusunda çağrıda bulundu. Sümer, 100 avukat ve 2500 müşahitle seçim güvenliğini izleyeceklerini kaydetti.

“İstikrar Sürsün”

Kepez Belediye Başkan adayı Av. Rıza Sümer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklandığı 9 Şubat 2024 tarihinden itibaren Kepez ilçesinin 68 mahallesini karış karış gezdi. Kepez’in tüm sokaklarında, Pazar yerlerinde, mahalle buluşmalarında, ev ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Sümer, Kepez’de 20 yıldır süren istikrarın devam etmesi için vatandaşları seçim sandıklarına oy kullanmaya davet etti. Sümer, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kepez ilçesinde %50,50 oy oranı aldıklarını hatırlatarak, “Kepez’de 20 yıllık hizmet süresi boyunca mazeret üretilmedi, tapu, imar ve mülkiyet sorunları çözüldü. Özenle inşa edilen vizyon projeler ve eserler, kentin en önemli noktalarına adeta nakış nakış işlendi, ilçemiz hak ettiği konuma emin adımlarla ilerledi, şehrimizin parlayan yıldızı haline geldi. Kıymetli vatandaşlarımız da desteğini hiçbir zaman eksik etmedi, teveccühlerini 2019 yerel seçimlerinde %50,50 oy oranı ile gösterdiler. Şimdi yeni hedeflerle yola çıkıyoruz. Türkiye Yüzyılı’nı, mahallelerimizi kalkındırarak başlatacağız diyerek, 100 yıllık hedefler koyan bir yönetim anlayışıyla geliyoruz. Biz hazırız, Kepez hazır. Türkiye Yüzyılı Kepez’in Yüzyılı olacak. Büyük hedefler koyarken geçmişimizden aldığımız güç,istikrar ve sağlam iradeyi referans aldık. İstikrarın sürmesi ve ilçemizi yapacağımız sosyal belediyecilik hizmetleriyle buluşturmak için, 20 yıldır olduğu gibi tek bir fire vermeden, 31 Mart’ta tüm vatandaşlarımızı oy kullanmak için sandığa davet ediyorum” diye konuştu.

Vatandaşlara Teşekkür

Oy kullanmanın demokrasinin en büyük göstergelerinden biri olduğunu kaydeden Rıza Sümer, konuşmasını şu şekilde sonlandırdı: “Hiçbir vatandaşımız ‘Ben oy kullanmasam bir şey değişmez’ diye düşünmemeli. Genç yaşlı demeden bütün vatandaşlarımız sandığa gidip oyunu kullanmalı. Kepez’de 100 avukat ve 2500 müşahitle seçim güvenliğini takip edeceğiz. Adaylığımızı duyurduğumuz ilk gün de söylediğimiz gibi vatandaşlarımızın kararına saygımız sonsuz. Bu seçim, ideoloji değil hizmet seçimi, ilçe sakinlerimizden bu hususu esas almalarını rica ed. Başta bizi bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, yaklaşık 2 aydır her aşamada yanımızda olan İl Başkanımız Ali Çetin’e, Antalya Milletvekillerimize, Kepez İlçe Başkanımız Mehmet Çivik’e, Kadın Kolları Başkanımız İlknur Kurt’a, Gençlik Kolları Başkanımız Eyüp Akbalık’a, Cumhur İttifakı ortağımız MHP Kepez İlçe Başkanımız Servet Ersoy’a, bizi evlerinde mahallerinde ağırlayan, dükkanlarında sokaklarda Pazar yerlerinde kucaklaştığımız, saha çalışmalarımızda yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza, ve sesimizi duyuran, projelerimizi anlatan partililerimize yürekten teşekkür ediyorum.”

Kepez'de istikrar için sandığa! Rıza Sümer'den Kepezlilere çağrıKepez'de istikrar için sandığa! Rıza Sümer'den Kepezlilere çağrıKepez'de istikrar için sandığa! Rıza Sümer'den Kepezlilere çağrıKepez'de istikrar için sandığa! Rıza Sümer'den Kepezlilere çağrıKepez'de istikrar için sandığa! Rıza Sümer'den Kepezlilere çağrıKepez'de istikrar için sandığa! Rıza Sümer'den Kepezlilere çağrıKepez'de istikrar için sandığa! Rıza Sümer'den Kepezlilere çağrıKepez'de istikrar için sandığa! Rıza Sümer'den Kepezlilere çağrıKepez'de istikrar için sandığa! Rıza Sümer'den Kepezlilere çağrı

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

BAŞKAN GÜNDÜZALP “TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLADI”
İş Dünyası

BAŞKAN GÜNDÜZALP “TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLADI”

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, yaptığı yazılı açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketine, tarım ve hayvancılık sektörünün de dahil olmasını talep ederek, Tarım ve Orman Bakanlığına çağrıda bulunmuştu.

BAŞKAN GÜNDÜZALP “ÜRETİCİ DE EKONOMİ PAKETİNE DAHİL EDİLSİN”
İş Dünyası

BAŞKAN GÜNDÜZALP “ÜRETİCİ DE EKONOMİ PAKETİNE DAHİL EDİLSİN”

Ekonomik İstikrar Paketine: Tarım ve Hayvancılık Sektörü de dahil edilmeli.

BAŞKAN KEYİK “EKONOMİK ATAKLAR YAPMAYALIM”
İş Dünyası

BAŞKAN KEYİK “EKONOMİK ATAKLAR YAPMAYALIM”

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ulusa Sesleniş konuşmasında açıkladığı ekonomik istikrar kalkanı paketi hakkında değerlendirmede bulundu.

MAKÜ’nün TÜBİTAK Proje Başarıları Devam Ediyor
Bölgesel

MAKÜ’nün TÜBİTAK Proje Başarıları Devam Ediyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi TÜBİTAK Projelerinde yakaladığı istikrarlı yükselişini sürdürmeye devam ediyor.

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama  ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek
Bölgesel

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pazartesi Pazarı, ilçemizin önemli bir ticaret merkezi. Vatandaşlarımızın daha rahat alışveriş yapabilmeleri için bu düzenlemeyi hayata geçiriyoruz

Sandıklı'da Böyle Bayramlaşma görülmedi
Bölgesel

Sandıklı'da Böyle Bayramlaşma görülmedi

Sandıklı'da Böyle Bayramlaşma görülmedi Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesinde yapılan bayramlaşmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.