Başkan Adayı Ünal, Belediye Meclisi’nden Bihaber!

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal'ın bugün açıkladığı

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal’ın bugün açıkladığı “Hastane yanına Otopark projesi” vatandaşları şaşırttı.

Başkan Adayı Emrullah Ünal sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak “Bucak Devlet Hastanesi’nde yaşanan otopark sıkıntısını çözeceğiz. Mevcut Hastane Otoparkı’nı sadece hasta ve hasta yakınlarının kullanmasını sağlayarak Hastane çevresindeki yoğunluğa binaen Bucak Belediyesi olarak Hastane yakınına Yeni Otopark yapacağız” ifadelerini kullandı.

Halbuki Ak Parti Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın proje olarak sunduğu park alanı, geçen hafta 21 Şubat 2019 Perşembe günü yapılan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin’in başkanlık ettiği Bucak Belediye Meclisi toplantısında onaylanarak söz konusu alanın park yapılması kararının alındığı ortaya çıktı. Başkan adayının Meclis kararından haberinin olmaması seçmenler tarafından büyük bir teessüfle karşılandı.

Seçmenler, hastanede yaşanan otopark sıkıntısının ne zamandan beri var olduğuna dikkat çekerek, mevcut kayyum belediyesinde belediye meclisinin onay verdiği, karar aldığı bir çalışmanın başkan adayının projesi gibi lanse edilmesini hayretle karşıladıklarını ifade ettiler.

İŞTE ÜNAL’IN YENİ PROJESİ

Ak Parti Bucak Belediye Başkan AdayıEmrullah ÜnalHastane yanına Otopark projesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.