Başkan Ercengiz, 'Sonuna kadar Forza Beşiktaş'

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Sonuna kadar Forza Beşiktaş” sözleriyle paylaşımda bulunarak takımına destek çıktı.

Beşiktaş Antalyaspor maçında tribünlerden 'Hükümet İstifa' sloganı atılmasının ardından tepkiler yükselirken, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Sonuna kadar Forza Beşiktaş” sözleriyle paylaşımda bulundu.
Beşiktaş tribünlerinden atılan slogan sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli istifa ederken, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Sonuna kadar Forza Beşiktaş” sözleriyle paylaşım yaparak takımına destek verdi.
Beşiktaşlı futbolcular tarafından imzalanan formasıyla poz veren Başkan Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada, “Babamdan mirastır hem Atatürk’ü hem de Beşiktaş’ı sevmek. Şampiyon olamazsa taraftar kızar takımına ya hocayı ya da yönetimi çağırır istifaya. Sadece takımına değil duyarlıdır tüm yaşama, askerine polisine vatandaşına hatta doğaya her şeye sahip çıkar Sonuna kadar Forza Beşiktaş” ifadelerine yer verdi.

Ali Orkun ErcengizTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.