Beşiktaş Antalyaspor maçında tribünlerden 'Hükümet İstifa' sloganı atılmasının ardından tepkiler yükselirken, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Sonuna kadar Forza Beşiktaş” sözleriyle paylaşımda bulundu.
Beşiktaş tribünlerinden atılan slogan sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli istifa ederken, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Sonuna kadar Forza Beşiktaş” sözleriyle paylaşım yaparak takımına destek verdi.
Beşiktaşlı futbolcular tarafından imzalanan formasıyla poz veren Başkan Ali Orkun Ercengiz yaptığı açıklamada, “Babamdan mirastır hem Atatürk’ü hem de Beşiktaş’ı sevmek. Şampiyon olamazsa taraftar kızar takımına ya hocayı ya da yönetimi çağırır istifaya. Sadece takımına değil duyarlıdır tüm yaşama, askerine polisine vatandaşına hatta doğaya her şeye sahip çıkar Sonuna kadar Forza Beşiktaş” ifadelerine yer verdi.
Beşiktaşımıza maddi manevi bir kuruşluk desteğinin olmadığını, Belediyenin VİP Minibüsü ile oğlunu Vodafone Parka maça gönderip yine stad içerisinde VİP ten maç izlettiğini bu camia biliyor. Sen ilk önce verdiğin sözleri tut CinAli. Beşiktaş halkın takımıdır sizin gibilerin siyasi rant kasacağı yer değildir, Beşiktaş mücadele edenlerin takımıdır vesselam.
Burdur Basının Duayen Gazetecileri Kürşat Tuncel, Onur Özkan, Abdurrahman Kızılkaya ve Murat Dilek, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 18-24 Mart Yaşlılar haftası nedeniyle Burdur Belediyesi Berberoğlu Huzurevi’ni ziyaret ederek günlerini kutladı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in 22 Mart Dünya Su Günü ile ilgili sosyal medya hesabı Twitter dan açıklama yaptı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediye çalışmalarını izleyen ilkokul çocukları ile sohbet ederek, çocukların taleplerini dinledi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 108. yıl dönümü ile ilgili mesaj yayımladı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 Mahalle muhtarı ile bir araya geldi
Burdurlu Halil
28.02.2023 / 25 gün önceÇarşı grubunun hükumet aleyhine yaptığı tezahürat doğru değil başkanım. Bu besiktaş ın degil ,gezizekalıların provokasyonuna benziyor. İlk seçimde Milletimiz 21 senedir yaptığı gibi yine bu provokatörlerin boyunun ölçüsünü alacaktır.