Başkan Güngör'den CHP Adayı Coşar'a Sert Tepki! Fotoğraflarla cevapladı

Kızılkaya Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı İlkay Güngör, CHP Belediye Başkan Adayı Şeref Coşar'ın seçim ofisi açılışında yönelttiği suçlamalara sert tepki gösterdi. Güngör, sanayi bölgesindeki ticari arsaların tapularını ve projelerinin çalıntı olmadığını belgeleriyle ispatladı.

Kızılkaya Belediye Başkanı Güngör'den CHP Adayı Coşar'a Sert Tepki!

Kızılkaya Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı İlkay Güngör, CHP Belediye Başkan Adayı Şeref Coşar'ın seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmada yönelttiği suçlamalara sert tepki gösterdi.

Güngör, yaptığı açıklamada, "Kamuoyuna duyurulur" başlığıyla şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli Kızılkayalı hemşehrilerim,

Sanayi bölgemizde toplamda 8 adet imarlı ticari arsa bulunmaktadır. Bunların tamamı belediyemiz üzerine kayıtlı olup satılmamıştır. Tapuları fotoğraftadır. İsteyen vatandaşlarımız belediyemize gelip görebilirler.

Ayrıca Sayın Coşar, projelerimi çalıp kendinmiş gibi yayınladığını ve bu nedenle projelerini açıklayamayacağını söylemiştir. Bu tavrı, Sayın Coşar'ın projelerinin niteliğinin açıklamaya değer olmadığı mesajını vermektedir. Bizim projelerimiz aylar öncesinde hazırdı ve bir gün önce yaptığımız proje tanıtım toplantısında da halkımızla paylaştık.

Şunu da belirtmek isterim ki, bizler bugüne kadar hiç kimsenin ekmeğiyle oynamadık, oynamayız da. Memleketimize kaliteli hizmet getirmekten başka hiçbir gayemiz yoktur.

Kullandığınız dil kimliğinizdir. Sizin ve ekibinizin mesnetsiz, sadece rakibi karalamaya yönelik ithamlarınız temiz siyaset diline yakışmamaktadır. Bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğinizi düşünüyoruz. Zira lider olmak bunu gerektirir."

İlkay GüngörtepkifotoğrafcevapKızılkayabelediye başkan adayıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.