Başkan Sertbaş'tan, temel atma töreni ve açılışa davet

Burdur'un Gölhisar ilçesinde Yaşlı Bakım Umut Evi temel atma töreni ve eski altyapı şantiyesinin olduğu alanda kurulan Belediye araç park alanı kademe hizmet birimi açılışı yapılacak.

Gölhisar Belediyesi, Hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan Yaşlı Bakım Umut Evi temel atma töreni ve eski altyapı şantiyesinin olduğu alanda kurulan Belediye araç park alanı kademe hizmet birimi açılış töreni 9 Haziran 2023 Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek.

Yaşlı Bakım ve Umut Evi Proje Alanında düzenlenecek olan açılış törenine ulaşımın sağlanması için belediyenin önünden araç kaldırılacağını açıklayan Başkan İbrahim Sertbaş “Hayırseverlerimizin desteği ile Belediyemiz tarafından yapımına başlanan Yaşlı Bakım ve Umut Evi projemizin temel atma törenine ve eski altyapı şantiyesinin olduğu alanda kurulan Belediye Araç Park Alanı Kademe Hizmet Birimi açılışımıza tüm halkımız davetlidir. “ dedi.

Gölhisar Belediyesiİbrahim SertbaşTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.