Burdur / Gölhisar

Başkan Sertbaş'tan, temel atma töreni ve açılışa davet

Burdur'un Gölhisar ilçesinde Yaşlı Bakım Umut Evi temel atma töreni ve eski altyapı şantiyesinin olduğu alanda kurulan Belediye araç park alanı kademe hizmet birimi açılışı yapılacak.

Başkan Sertbaş'tan, temel atma töreni ve açılışa davet

Gölhisar Belediyesi, Hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan Yaşlı Bakım Umut Evi temel atma töreni ve eski altyapı şantiyesinin olduğu alanda kurulan Belediye araç park alanı kademe hizmet birimi açılış töreni 9 Haziran 2023 Cuma günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek.

Yaşlı Bakım ve Umut Evi Proje Alanında düzenlenecek olan açılış törenine ulaşımın sağlanması için belediyenin önünden araç kaldırılacağını açıklayan Başkan İbrahim Sertbaş “Hayırseverlerimizin desteği ile Belediyemiz tarafından yapımına başlanan Yaşlı Bakım ve Umut Evi projemizin temel atma törenine ve eski altyapı şantiyesinin olduğu alanda kurulan Belediye Araç Park Alanı Kademe Hizmet Birimi açılışımıza tüm halkımız davetlidir. “ dedi.

Başkan Sertbaş'tan, temel atma töreni ve açılışa davet

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    SEVDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gölhisar'a yarı olimpik yüzme havuzu geliyor
Yerel Yönetim

Gölhisar'a yarı olimpik yüzme havuzu geliyor

Burdur Gölhisar'da yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzu, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Gölhisar'a 36 kişilik yeni otobüs
Yerel Yönetim

Gölhisar'a 36 kişilik yeni otobüs

Gölhisar Belediyesi, ilçeye 36 kişilik sıfır kilometre Otokar otobüs kazandırdı. Yeni otobüs, ilçenin ulaşım ihtiyacını karşılamak için kullanılacak.

Gölhisar'a tenis kortu kazandırıldı
Yerel Yönetim

Gölhisar'a tenis kortu kazandırıldı

Gölhisar Belediye Başkanı Sertbaş, Gölhisar Kapalı Spor Salonu'na tenis kortu kazandırıldığını belirterek, ilçede spor faaliyetlerini yaygınlaştırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Gölhisar'da Esnafların Sorunları Dinlendi
Bölgesel

Gölhisar'da Esnafların Sorunları Dinlendi

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ve AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Gölhisar Sanayi Sitesi'ndeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Halk Ekmek'te fiyat 5 TL
Bölgesel

Halk Ekmek'te fiyat 5 TL

Gölhisar Belediyesi, halk ekmek fırını açarak ilçe halkına uygun fiyatlı ve kaliteli ekmek sunmayı hedefliyor.

Gölhisar Belediyesi'nden çocuklara özel şenlik
Etkinlik

Gölhisar Belediyesi'nden çocuklara özel şenlik

Gölhisar Belediyesi, yaz tatilinin son günlerinde çocuklara yönelik bir şenlik düzenledi. Şenliğe katılan çocuklar, doyasıya eğlendi.