BAŞKAN SERTBAŞ TEK TEK DOLAŞTI KADINLARI UNUTMADI JESTİNİ YAPTI

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş pazarı gezerek kadınlara karanfil dağıttı. Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş Burdur Gölhisar pazarında çalışan emekçi Kadınları ziyaret ederek, karanfil dağıttı ve 8 Mart Kadınlar Gününü kutladılar.

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş pazarı gezerek kadınlara karanfil dağıttı. Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş Burdur Gölhisar pazarında çalışan emekçi Kadınları ziyaret ederek, karanfil dağıttı ve 8 Mart Kadınlar Gününü kutladılar. Başkan Sertbaş: “Aileden başlayarak hayatımızın her yerinde ve her anında, sevgileri, emekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren kadınlarımızın, Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum. Cennetin ayakları altına serildiği tüm annelere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.

Bu mücadelede en büyük güven ve destek kaynağımız, ülkemize başarıları ve hizmetleriyle değer katan, geleceğimize yönelik tehditler karşısında dimdik duran, cesur, özgüvenli ve eğitimli kadınlarımızdır.

Bu düşüncelerle, şiddet kurbanı olan, görevleri başında katledilen, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yitirdiklerimiz başta olmak üzere milletimizin özgür ve aydınlık geleceği için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yâd ediyor,Hayatını kaybetmiş Annelerimize de Allah’tan rahmet diliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.

Kadınlar Günüİbrahim SertbaşTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.