Bucak Belediyesi Kuraklıkla Mücadelede Harekete Geçiyor

Bucak Belediyesi, dünya genelinde yaşanan kuraklık nedeniyle yeni su kaynakları bulmak için hızla çalışmalarına başladı.

Bucak Belediyesi, dünya genelinde yaşanan kuraklık nedeniyle yeni su kaynakları bulmak için hızla çalışmalarına başladı.

İlçenin suyunun %95'ini yeraltı derin kuyularından elde etmesine rağmen, azalan yağışlar sebebiyle kaynakların tükenme riski ortaya çıkıyor.

Bu nedenle, suyun kıymetini bilerek ve doğru kullanarak, ilçenin ve ülkenin su kaynaklarını sürdürülebilir bir şekilde yönetilmeli.

Her bireyin hayati bir görevi var: Su tasarrufu sağlamak ve israfı önlemek. Bilinçli su kullanımı, gelecek nesillere sağlıklı bir çevre bırakabilmek için önemlidir.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş sosyal medya paylaşımlarında , “Su”suz bir hayat düşünebilir miyiz?Dünya’da yaşanan kuraklık sebebiyle, Bucak Belediyesi olarak yeni su kaynakları bulmak için çalışmalara hızla başladık.İlçemizin suyunun %95’ini yeraltı derin kuyularından elde etmesine rağmen, azalan yağışlar sebebiyle kaynakların tükenme riski vardır. Bu nedenle, suyun kıymetini bilerek ve doğru kullanarak, ilçemizin ve ülkemizin su kaynaklarını sürdürülebilir bir şekilde yönetmeliyiz.Her birimizin hayati bir görevi var: Su tasarrufu sağlamak ve israfı önlemek.'' ifadelerini kullanarak su tasarrufunun önemini bir kez daha vurguladı.

su kaynaklarıçalışmaHülya GümüşTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.