Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları kulübü Zirveyi Gördü

Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları kulübü Kartepe de zirveyi gördü. 16.06.2019 pazar günü 150 sporcunun katıldığı Sapanca Ultra Maratonu yapıldı.

Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları kulübü Kartepe de zirveyi gördü.

16.06.2019 pazar günü 150 sporcunun katıldığı Sapanca Ultra Maratonu yapıldı. Yarışmaya Bucak’tan Kadir Gökçe, İbrahim Aydın, Ali Sevinç ve Mehmet Kaplan katıldı.

Yarışmada zirveyi ilk gören yine Bucak oldu. 60 km’den oluşan ve 2200 metre yüksekliğe sahip arazide yarışmayı 1. bitiren Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları kulübü yarışmacıları Bucak’ı bir kez daha gururlandırdı.

Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları kulübü başkanı Sedat ÇAVDAR sporcuları kutladı;

”Bucak Belediyesi Oğuzhan Doğa Sporları Yöneticileri aynı zamanda sporcuları Ali Sevinç ve Mehmet Kaplan 16.06.2019 Pazar günü 150 sporcunun katıldığı 60km -2200 metre yükseklik kazanımlı Kartepe zirveye ulaşan Sapanca Ultra Maratonuna katıldı. Sporcular genel klasmanda 5.-6. yaş grubunda 1.-2. oldular.Sporcularımıza performanslarından dolayı tebrik eder sağlıklı mutlu bol koşulu günler dileriz.” dedi.

Oğuzhan Doğa Sporları kulübüAli SevinçMehmet KaplanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.