Bucak Devlet Hastanesi’ne Kardiyoloji Doktoru Atandı

Bucak Devlet Hastanesinde büyük bir eksiklik olan Kardiyoloji Bölümüne atama yapıldı.

Bucak Devlet Hastanesinde büyük bir eksiklik olan Kardiyoloji Bölümüne atama yapıldı. Vatandaşların tepkisine neden olan ve uzun zamandır haftada bir gün Burdur’dan doktor gelen Kardiyaloji Bölümüne, Kardiyoloji Uzmanı Uzman Doktor Tülay OSKAY, atandı.

Görevine başlayan Uzman Doktor Tülay OSKAY, 1984 doğumlu, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2008 yılında mezun oldu. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimini tamamlayan OSKAY, Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi’ nde görev yaptıktan sonra Bucak Devlet Hastanesi Kardiyoloji bölümünde görevini sürdürüyor.

Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Bilal TANRITANIR, “Her geçen gün artan hekim kadromuz ile Bucak’a daha iyi hizmet etme gayretindeyiz. Değerli doktorumuza görev hayatında başarılar dileriz.”dedi.

Bucak Devlet HastanesiKardiyolojiTülay OSKAYTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.