Bucak'ın geleceği için sosyal proje! Onlara ücretsiz olacak

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, mahallelere kurulacak kreşlerle şehit ve gazi yakınları ile asgari ücretli ailelerin çocuklarına ücretsiz hizmet sunacak.

İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, ilçenin geleceğine dair çığır açacak vaatleriyle seçimlere damgasını vuruyor. Sönmez, mahallelerde ailelerin hayatı kolaylaştırmayı hedefleyen iddialı bir projeyle karşımıza çıkıyor: "İlçemizde Mahallelerimize Belediye Kreşleri Geliyor!"

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARININ ÇOCUKLARINA ÜCRETSİZ

Projeye göre, Bucak'taki mahallelere kurulacak belediye kreşleri, şehit ve gazi yakınları ile asgari ücretli çalışan ailelerin çocuklarına ücretsiz hizmet sunacak. Başkan adayı Safa Sönmez'in öncülük edeceği bu adım, ilçe sakinlerine çocukları için güvenli, eğitici ve destekleyici bir çevre sağlama sözü veriyor.

ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN AİLELERİN ÇOCUKLARINA DA ÜCRETSİZ

Proje hakkında açıklamada bulunan Sönmez, "İlçemizde mahallelerimize belediye kreşleri yapacağız. Şehit ve gazi yakınları ile asgari ücretli çalışan ailelerin çocukları bu kreşlerimizden ücretsiz yararlanacak." İfadelerini kullandı.

BUCAK'IN GELECEĞİ İÇİN SOSYAL PROJE

Sönmez'in halka sunduğu bu vizyoner proje, sadece çocukların değil, aynı zamanda ailelerin de yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor. Bucak Belediye Başkan Adayı Safa Sönmez, seçim kampanyasında bu sosyal sorumluluk projesiyle hem çocukları geleceğe hazırlamayı, hem de ekonomik olarak zor durumda olan ailelere destek olmayı hedefliyor.

projesosyal projeücretsizSafa SönmezTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.