Bucak’ta Asfalt Çalışmaları Gece de Sürdürülüyor!

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, akşam saatlerinde Barbaros Mahallesinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin, akşam saatlerinde Barbaros Mahallesinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan vekili Sezgin’e İl Genel Meclisi Üyesi Sami Uğur, Belediye Başkan yardımcısı Ferruh Kanık, Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüşay’da eşlik etti.

Onaç Mahallesi, Barbaros mahallesinin bağlandığı Dereköy yolunda sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Yalçın Sezgin “ Dereköy yolundaki sıcak asfalt çalışması bu gece itibarı ile tamamlamış oluyoruz. Bu yolda ciddi şekilde bir altyapı çalışması yaptık. Mevsim şartları itibarı ile biraz zamanımızı alsa da neticede alt yapı çalışmalarını tamamladık. Bucak Belediyesi olarak asfalt çalışmalarını kamu oyuna açıkladığımız gibi bir gecikme olmaksızın yürütüyoruz. Bizim eylül ayında yapmış olduğumuz ihalemizde 235 gün ihale sürecinde şu aşamada kış şartlarında 10 bin 500 ton asfalt kullanmış olduk. Daha 40 bin, 50 bin ton asfalt dökeceğiz” dedi.

KESTEL YOLU SANAYİ İÇİ ASFALTLANACAK

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yalçın Sezgin Barbaros Mahallesinde sıcak asfalt çalışması programının tamamlanmasından sonra, Onaç Mahallesinde Ali Cudi Caddesinde asfalt çalışmalarından sonra Kestel Yolu ve Sanayi Sitesinin içerisinde asfalt çalışmasının yapılacağını belirtti. Yalçın Sezgin “Asfaltlama çalışmalarımız projelere uygun şekilde gidiyor. Onaç Mahallesindeki asfaltlama çalışmasından sonra Kestel Yolu üzerinde, Yavuz Sultan Selim Caddesinde Kadın Kuyusu Camiine kadar bölüm sıcak asfalt çalışmalarından sonra Küçük Sanayi Sitesi içerisinde asfalt çalışmalarını yapacağız. Daha sonrada Aladdin Mahallesi, Çamlıca Mahallesi olarak devam edecek” dedi.

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yalçın Sezgin sıcak asfalt çalışmalarının mart ayının sonuna kadar hedeflenen 60 bin ton asfaltı dökmeye hedeflediklerini belirtti. Başkan vekili Yalçın Sezgin Bu mevsimde Bucak Belediyesi personeli olarak sahada olduklarını bundan dolayı tüm belediye çalışanlarını tebrik ederken, yağmurda çamurda anlayış gösteren Bucak halkına, çalışmalarında destek olan milletvekillerine ve hükümetin aktardığı kaynak ile İller bankasının verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan vekili Yalçın Sezgin Barbaros Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarında çalışanlara sıcak Bucak Salebi ikram etti.

sıcak asfaltyol çalışmasıasfaltlamaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.