Bucak'ta bu yolda asfaltlama çalışması tamamlandı! 1.7 kmlik kesintisiz ulaşım sağlandı

Bucak Belediyesi, Fatih Mahallesi 9 Eylül Caddesi’nde başlattığı yol çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 600 metrelik bölümde altyapı ve PMT serim işlemleri bitirilirken, otogardan Turba yoluna kadar olan 1.7 kilometrelik kesintisiz ulaşım hattı oluşturuldu.

Bucak Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü yol yenileme ve altyapı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Fatih Mahallesi’nde 9 Eylül Caddesi üzerinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında yaklaşık 600 metrelik yolun altyapısı tamamlanarak PMT tabakası serildi. Ardından yapılan sıkıştırma işlemleriyle birlikte bölge trafiği için daha güvenli ve konforlu bir yol oluşturuldu.

1.7 Kilometrelik Kesintisiz Ulaşım Sağlandı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, tamamlanan bu çalışma ile otogardan Turba yoluna kadar olan 1.700 metrelik güzergahta kesintisiz ulaşım bağlantısı sağlandı. Yeni yol, özellikle kent merkezine giriş-çıkışlarda trafiğin rahatlamasına ve alternatif güzergahların oluşmasına katkı sağlayacak. Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki çalışmalarını sathi asfalt kaplama işlemiyle tamamladı.

Bucak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, " Fatih Mahallemiz 9 Eylül Caddesi’nde yaklaşık 600 metrelik yolun altyapısını tamamlayıp, PMT tabakası sererek sıkıştırma işlemlerini bitirdik. Bu çalışma ile otogardan Turba yoluna kadar olan 1.700 metrelik güzergâhta kesintisiz ulaşım bağlantısı sağlanmış oldu. Fen İşleri Müdürlüğümüzün sathi asfalt kaplama çalışmasıyla yolumuzu halkımızın hizmetine sunduk. " ifadelerine yer verildi.

Fatih Mahallesiasfaltlama çalışmasıBucak BelediyesiHülya GümüşTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.