Bucak'ta Çiftçilere 9.500 Zeytin Fidanı Dağıtıldı!

Burdur İli Zeytin Yetiştiriciliği projesi kapsamında Bucak İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından 130 çiftçiye 9.500 adet 1,5-2 yaş aralığında gemlik cinsi zeytin fidanı dağıtıldı.

Bucak'ta Zeytin Fidanı Dağıtımı Yapıldı!

Bucak İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından Burdur İli Zeytin Yetiştiriciliği projesi kapsamında 9.500 adet 1,5-2 yaş aralığında gemlik cinsi zeytin fidanı 130 çiftçiye dağıtıldı.

Fidanların dağıtımı, %50 Burdur İl Özel İdaresi katkısı (25 TL) ve kalan %50'si (25 TL) çiftçi katkısı olarak gerçekleştirildi.

Bucak İlçe Tarım Müdürü İrfan Samur, yaptığı açıklamada, "Üreticilerimize hayırlı olsun. Zeytincilik, bölgemiz için önemli bir tarımsal üretim dalıdır. Bu proje ile zeytin alanlarının genişletilmesi ve bölgemizde zeytinciliğin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Dağıtılan fidanların, bölgemize bereket ve bolluk getirmesini diliyoruz.

Bu projenin, zeytincilik üretiminin artmasına ve bölge ekonomisine katkıda bulunmasına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

çiftçizeytinzeytin fidanıfidan dağıtımıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.