Bucak'ta Cumhuriyetin 100. yılında 100 doğasever Kestel Dağına tırmandı

Burdur'un Bucak ilçesinde, "Cumhuriyetin 100. yılında 100 zirve" etkinliği kapsamında, 100 doğa sever, Kestel Dağı zirvesine tırmandı. Tırmanış, Bucak Belediyesi'nin de desteğiyle gerçekleştirildi.

 

Bucak'ta 100 Zirve Etkinliği Kapsamında Kestel Dağı Zirve Tırmanışı Gerçekleştirildi

Burdur'un Bucak ilçesinde, "Cumhuriyetin 100. yılında 100 zirve" etkinliği kapsamında, 100 doğa sever, Kestel Dağı zirvesine tırmandı.

Bucak Belediyesi'nin de destek verdiği etkinlik, Patika Bucak işbirliğinde gerçekleştirildi. Tırmanış, TDF yürüyüş lideri Adem Mutlucan rehberliğinde yapıldı.

Katılımcılar, Kestel Dağı'nın zirvesine ulaştı. Zirvede, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü Türk Bayrakları ile kutlandı.

Tırmanış sonunda açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 zirve etkinliğine destek verdiğimiz için mutluyuz. Bu etkinlik, hem doğamızı tanımamızı hem de Cumhuriyetimizin değerlerini hatırlamamızı sağlıyor. Nice yıllara Türkiyem." dedi.

Cumhuriyetin 100üncü yılıdoğaseverKestel DağıtırmanışTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.