Bucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansı

Kaplan Kırtasiye, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için düzenlediği 2 günlük kampanya kapsamında alışveriş yapanlara altın çekilişi fırsatı sunuyor. Her 500 liralık alışveriş, 1 gram altın kazanma şansı veriyor.

Kaplan Kırtasiye'den Büyük Fırsat Günü: Çekilişle Altın Kazanma Şansı!

Sezon için 2 günlük kampanya başlatan Kaplan Kırtasiye, düzenlediği özel etkinlikle alışveriş yapanlara altın çekilişi fırsatı sunuyor.

Her 500 Liralık Alışverişe 1 Çekiliş Hakkı!

Kaplan Kırtasiye'den yapılan her 500 liralık alışveriş, akşam düzenlenecek çekiliş için 1 gram altın kazanma şansı veriyor.

Geniş Ürün Yelpazesi ve İndirimler

Mağazada birçok kampanyalı ürün bulunuyor. Boya grupları, pastel boya, sulu boya, kuru boya ve keçeli boya gibi birçok ürün grubunda en az 2 markada indirimler mevcut. Ürün etiketlerinde "Kampanya" ibaresi bulunan ürünlerde özel indirimler uygulanıyor. Ayrıca, kampanya yazmayan ürünlerde kasada yüzde on indirim yapılıyor.

Özel İndirimler ve Ürün Çeşitliliği

Tüm çantalarda yüzde on beş indirim mevcut. Kaplan Kırtasiye'nin düzenlediği Fırsat Günü etkinliği kapsamında, yapacağınız her 500 liralık alışverişte 1 çekiliş hakkı kazanıyorsunuz.

Mağaza Açılış Saatleri ve Davet

Mağaza Cuma ve Cumartesi günleri 9:00'dan 23:30'a kadar açık olacak. Tüm Bucak halkı, Kaplan Kırtasiye'nin Fırsat Günü etkinliğine davetlidir.

Kaplan Kırtasiye, 2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere ve velilere hayırlı olması temennisi dile getirdi.

İrtibat Tel: 0541 939 18 38

Adres: Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Atatürk İlkokulu Karşısı Bucak / Burdur

Kaplan KırtasiyeindirimkampanyaaltınTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.