Burdur / Bucak

Bucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansı

Kaplan Kırtasiye, 2023-2024 eğitim öğretim yılı için düzenlediği 2 günlük kampanya kapsamında alışveriş yapanlara altın çekilişi fırsatı sunuyor. Her 500 liralık alışveriş, 1 gram altın kazanma şansı veriyor.

Bucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansı

Kaplan Kırtasiye'den Büyük Fırsat Günü: Çekilişle Altın Kazanma Şansı!

Sezon için 2 günlük kampanya başlatan Kaplan Kırtasiye, düzenlediği özel etkinlikle alışveriş yapanlara altın çekilişi fırsatı sunuyor.

Her 500 Liralık Alışverişe 1 Çekiliş Hakkı!

Kaplan Kırtasiye'den yapılan her 500 liralık alışveriş, akşam düzenlenecek çekiliş için 1 gram altın kazanma şansı veriyor.

Geniş Ürün Yelpazesi ve İndirimler

Mağazada birçok kampanyalı ürün bulunuyor. Boya grupları, pastel boya, sulu boya, kuru boya ve keçeli boya gibi birçok ürün grubunda en az 2 markada indirimler mevcut. Ürün etiketlerinde "Kampanya" ibaresi bulunan ürünlerde özel indirimler uygulanıyor. Ayrıca, kampanya yazmayan ürünlerde kasada yüzde on indirim yapılıyor.

Özel İndirimler ve Ürün Çeşitliliği

Tüm çantalarda yüzde on beş indirim mevcut. Kaplan Kırtasiye'nin düzenlediği Fırsat Günü etkinliği kapsamında, yapacağınız her 500 liralık alışverişte 1 çekiliş hakkı kazanıyorsunuz.

Mağaza Açılış Saatleri ve Davet

Mağaza Cuma ve Cumartesi günleri 9:00'dan 23:30'a kadar açık olacak. Tüm Bucak halkı, Kaplan Kırtasiye'nin Fırsat Günü etkinliğine davetlidir.

Kaplan Kırtasiye, 2023-2024 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere ve velilere hayırlı olması temennisi dile getirdi.

İrtibat Tel: 0541 939 18 38

Adres: Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı Atatürk İlkokulu Karşısı Bucak / Burdur

Bucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansıBucak'ta Kaplan Kırtasiye'de indirim ve altın kazanma şansı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta yoğun katılımlı TYT deneme sınavı
Bölgesel

Bucak'ta yoğun katılımlı TYT deneme sınavı

Bucak'ta üniversiteye hazırlanan çocuklar için kaçırılmayacak deneme sınavı için başvurular başladı.

ÖTV ve MTV indirimi ile satışa başladı! Sıfırı 600 bin TL'den ucuz
İş Dünyası

ÖTV ve MTV indirimi ile satışa başladı! Sıfırı 600 bin TL'den ucuz

Volkswagen Caddy modelinde yapılan ÖTV ve MTV indirimleri ile ticari araç almak çok daha uygun hale geldi. Yeni fiyat listesi ve model seçenekleri ile her bütçeye uygun bir Caddy bulmak mümkün.

Esila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmaz
Tanıtım

Esila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmaz

Esila Yatak, 22 yıllık tecrübesiyle Bucak'ta hizmete açıldı. Yatak, baza, başlık, masa-sandalye, sehpa, aksesuar, salıncak, bahçe setleri ve çay setleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip Esila Yatak'ta açılışa özel indirimler sizleri bekliyor!

Diyetisyen Hasan Şen'de dev kampanya! Yüzde 25 indirim sizi bekliyor
Tanıtım

Diyetisyen Hasan Şen'de dev kampanya! Yüzde 25 indirim sizi bekliyor

Diyetisyen Hasan Şen, yaz yaklaşırken bölgesel ve bütünsel incelmede kullanılabilen EMS, Andulasyon Terapi Sistemi ve Lenf Drenaj gibi yöntemlerde %25 indirim sunuyor. Ücretsiz deneme seansı ve ön görüşme için hemen randevu alın!

 Bucak'ta Dev Fırsat Günü! Buhara Home'da Altın Kazanma Şansı
Tanıtım

Bucak'ta Dev Fırsat Günü! Buhara Home'da Altın Kazanma Şansı

Buhara Home, 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Bucak'ta dev bir fırsat günü düzenliyor. Her 500 TL'lik alışverişe 1 çekiliş hakkı kazanarak canlı yayında altın kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Başkan Ümit Alagöz'den, bayram jesti! Akaryakıtta indirim yaptı
Bölgesel

Başkan Ümit Alagöz'den, bayram jesti! Akaryakıtta indirim yaptı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlara bayram jesti yaptı. Başkan Ümit Alagöz, belediye akaryakıt istasyonlarında akaryakıta indirim yaptı.