Bucak'ta meyve kurutma ve gıda güvenliği eğitimi

Burdur Kadın Gelişim Birimi öncülüğünde, FAO işbirliğinde düzenlenen meyve kurutma ve gıda güvenliği eğitimi gerçekleştirildi. Eğitime, üretken kadın çiftçiler ve kadın kooperatifleri katıldı.

Tarım Örgütü (FAO) işbirliğinde Ülkemizde uygulanan "Kimseyi Geride Bırakma; Türkiye ve Orta Asya'da Kırsalda Yaşayan Kadınların Katılımının Arttırılması ve Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında Burdur Kadın Gelişim Birimi öncülüğünde Meyve Kurutma ve Gıda Güvenliği Eğitimi gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Üyemiz Murat SARI'nın Katılımı ve Petek ATAMAN'ın sunumuyla gerçekleşen eğitimde üretken kadın çiftçilerimiz ve kadın Kooperatiflerine yönelik Meyve Kurutma ve Gıda Güvenliği Eğitimi verildi.

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Gonca SAVAŞ, Senem Elçin BERBER birleşmiş milletler proje ekibi, Burdur İl Tarım Müdürlüğü Personellerine, Bucak İlçe Tarım Müdürlüğü Personellerine ve katılım sağlayan çiftçilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

meyve kurutmagıda güvenliğiBucak Ziraat OdasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.