Bucak'ta mezuna kalan öğrenciler için fırsat!

Hayalinizdeki üniversite için Gökyüzü Eğitim Merkezi'nde yeni dönem hazırlıkları başlıyor.

YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte hayalini kurduğu üniversitenin bir adım gerisinde kalan öğrencilerimiz için kaliteli eğitimi ve bireysel gelişimi temel alan Gökyüzü Eğitim Merkezi yeni eğitim döneminde genç üniversite adaylarının yanında olacak.

Yeni dönem için hazırlıkların yapıldığı merkezde mezuna kalan öğrencilere yönelik olarak 22-28 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz tanıtım dersleri yapılacak olup tüm üniversite adayı öğrencilerimiz bu tanıtım derslerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Tanıtım derslerine katılmak isteyen üniversite adayı gençlerimizin kurum telefonlarından arayarak rezervasyon yapması yeterli olacak.

Mezun öğrencilere yönelik özel olarak sunulan branş dersleri, çalışma programları, rehberlik hizmetleri, kütüphane hizmetleri gibi ek hizmetler hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz.

Gökyüzü Eğitim Merkezi

İletişim Numaraları 0551 679 68 69 0248 315 68 69 Adres: Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No:24 Bucak/Burdur

yeni dönemdershaneTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.