Bucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden 100. Yıl tiyatrosu

Bucak'ta OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Kurtuluş Savaşı temalı bir tiyatro gösterisi sergiledi.

Burdur'un Bucak ilçesinde Cumhuriyetin 100. Yılı kutlama programları kapsamında, OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından kültür merkezinde tiyatro gösterisi sergilendi.

Gösteriye, Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Cumhuriyet Başsavcısı Sefa Aygün, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Bucak İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Alperen Çatlı, Bucak İlçe Emniyet Müdürü Özkan Büyükyılmaz, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sergilenen tiyatro oyunu, Kurtuluş Savaşı yıllarında yaşanan bir hikayeyi anlatıyordu. Oyunda, Kurtuluş Savaşı'nın zorluklarına rağmen, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesini sürdürdüğü vurgulandı.

Tiyatro gösterisini izleyen vatandaşlar, öğrencilerin performanslarından büyük beğeni duydu. Vatandaşlar, tiyatro gösterisinin Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını daha da anlamlı hale getirdiğini söyledi.

Gösteri sonunda konuşma yapan Bucak Kaymakamı Bayram Gale, "OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizin sergiledikleri tiyatro gösterisi, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için çok anlamlı bir etkinlikti. Öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyorum." dedi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise, "Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz. Bu coşkuyu hep birlikte yaşayarak, Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatacağız. Öğrencilerimizin tiyatro gösterisi de bu coşkuyu daha da anlamlı hale getirdi." diye konuştu.

Tiyatro gösterisi, izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

Bucak OSB MTALCumhuriyetin 100üncü yılıBucak Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu LisesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.