Bucak’ta Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Bucak İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin başkanlığında 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerine katılacak siyasi partilerin temsilcileri ile seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Siyasi Parti İlçe Başkanlarına; seçim öncesinde, esnasında ve sonrasında siyasi partilerin …

Bucak İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin başkanlığında 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerine katılacak siyasi partilerin temsilcileri ile seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Siyasi Parti İlçe Başkanlarına; seçim öncesinde, esnasında ve sonrasında siyasi partilerin ve adaylarının mevzuat çerçevesinde seçim çalışmaları ile seçmenlerin oylarını serbestçe kullanmaları için alınan tedbirler, uyulması gereken kurallarla ilgili bilgilendirmelerde bulunularak, bilgi alış verişi yapıldı.

Kaymakam Sezgin, “Seçimler demokrasilerin olmazsa olmazıdır

Toplantıda, seçim güvenliğine yönelik olarak düşüncelerini ifade eden Kaymakam Sezgin, “Amacımız; seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde, demokratik bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktır. Herkesin özgürce fikirlerini ifade edebileceği bir ortamı onlara sunmaktır. Kamu kurum ve kuruluşları da seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde başarı ile gerçekleştirilerek millet iradesinin sandığa yansımasını sağlamak amacıyla ilçe seçim kurullarına her türlü desteği verecektir” şeklinde konuştu.

Seçim Güvenliği ToplantısıYalçın SezginTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.