Bucak'ta Sıcak Salep Şöleni! 3 Bin Kişiye Ücretsiz Salep İkramı!

Bucak Belediyesi, soğuk kış günlerinde vatandaşlara moral vermek için Kapalı Perşembe Pazarı'nda 3 bin kişilik ücretsiz salep ikramı gerçekleştirdi. Vatandaşlar sıcak salep keyfi yaşarken, Bucak'ın meşhur salebinin de tanıtımı yapıldı.

Bucak'ta Sıcak Salep İkramı

Bucak Belediyesi, soğuk kış günlerinde vatandaşların içini ısıtmak için Kapalı Perşembe Pazarı'nda iki ayrı noktada 3 bin kişilik sıcak salep ikramı gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yaptığı açıklamada, "Bu soğuk kış günlerinde vatandaşlarımızın bir nebze olsun içini ısıta bilmek için böyle bir etkinlik düzenledik. Zaman zaman zaten bunu yapıyoruz. Hem pazar yerlerimizde hem de öğrencilerimize, üniversite kampüslerinde ve değişik mekanlarda ikramımızı gerçekleştiriyoruz." dedi.

Ünal, Bucak'ın meşhur salebinin coğrafi işaret tescilli bir ürün olduğunu ve unutturmamak için bu tür etkinlikler düzenlediklerini vurguladı.

Vatandaşlar da salep ikramından duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediyeye teşekkür ettiler.

Bucak SalebiikramEmrullah ÜnalBucak HaberBurdur HaberTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.