Bucak'ta yakalanan hırsızlık şüphelilerinden dördü tutuklandı

Bucak'ta motor hırsızlığı yaptıklarından şüphelenilerek gözaltına alınan şahıslardan 4'ü tutuklandı.

Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından bir süredir takibi yapılarak motor hırsızlığı şüphesiyle mahkemeye sevk edilen 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Olay, Burdur'un Bucak ilçesinde Mehmet Akif Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Akif Mahallesinde bir ikametin bahçesinde 2 şahsın motosiklet söktüklerinin tespit edilmesi üzerine, polis ekiplerini farkeden şahısların kaçması üzerine yapılan incelemede motorların çalıntı olduğu belirlendi. Olaya karışan B.S., Y.D., R.K, Y.Ö ve K.S.Ö yakalandı.

Yapılan operasyon ile Bucak'ın farklı bölgelerinde çalınan 4 elektrikli bisiklet, 5 motosiklet ve parçalanan motor parçaları ele geçirildi.

Çeşitli günlerde çalınan motorlarla ilgili olarak yakalanan ve olayla bağlantısı olduğu tespit edilen 5 kişi mahkemeye sevk edildi.

Bucak Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında mahkemeye çıkarılan B.S., Y.D., R.K, Y.Ö ve K.S.Ö'den dördü tutuklandı. Y.Ö ise mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Bu kapsamda ele geçirilen motosiklet ve elektrikli bisikletlerin sahiplerine ulaşarak, teslimi yapılıyor.

bucak motor hırsızlığıburdur motor hırsızlığımotor hırsızlığıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.